Bön/ Att underordna sig Gud

 jesus2.jpg

Bön är en nödvändighet, det har jag skrivit så många gånger, men det måste sägas igen och igen. Gud hör bön och svarar på bön.

Det finns alltid trängande behov. Människors hälsa och välgång, deras framtid och deras familjer, deras arbeten och framförallt deras frälsning.. Vi ber för Sverige att det mörka och svarta skall ge vika för ljuset över detta landet. Människor befinner sig i nöd på alla möjliga hemska sätt.

Det värsta är att många människor inte tar bönelivet på största allvar. Man skall be och sedan tacka Gud för de under han kommer att göra. Har man tro i sitt hjärta så VET man att Gud svarar.

Vi får handla på Guds Ord och veta att det han säger i sina löften till oss är sant. Vi får tacka Gud i livets alla förhållanden. Även om jag har mörka moln på min himmel så vet jag vart jag skall vända mig i bönen. Vi får prövningar, men Gud visar oss vägen ut ur dem.

1 Tim 2:1-2 säger: “Så uppmanar jag nu framför allt därtill att man må be, åkalla, anropa och tacka Gud för alla människor, för konungar och överhet, så att vi kan föra ett lugnt och stilla liv på ett i allt fromt och värdigt sätt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.