Bibelord/Joh 7:16-18- Öppna ditt hjärta för Jesus

 

Kanske du har lyssnat till en predikan och undrat:  Är det där verkligen sant?  Ja, det är rätt att pröva det du hör:1) Stämmer det med bibeln? eller finns det motsägelser?

  2) Framhäver budskapet Kristus eller bara talaren själv?

-I dessa tider då man faktiskt får höra många olika budskap, förvirrande budskap, är det inte lätt att pröva det som sägs mot Guds ord, beroende på att man ofta förvanskar Guds Ord. Jag har hört många predikanter tala väldigt mycket om sig själva, och väldigt väldigt lite om Jesus och Korset.

Jesus säger själv i Johannes 7: 16-18  följande:  “Min lära är icke min, utan hans som har sänt mig. Om någon vill göra hans vilja, så skall han förstå om denna lära är från Gud, eller om jag talar av mig själv. Den som talar av sig själv, han söker sin egen ära; men den som söker dens ära, som har sänt honom, han är sannfärdig, och orättfärdighet finnes icke i honom.”

Många upptäcker så småningom att det är väldigt mycket egenstolthet och lagar som rör sig bland dem som predikar, men det är lite av Gudsordet. 
Det verkar som om korset inte har så stor betydelse längre, och frälst kan man tydligen bli lite hur som helst- ja så verkar man tro idag..men det är FEL. Ännu idag kallar man Jesus för en bedragare, galning, profet, Messias….ja han har tydligen många namn….men den troende vet att han är Messias. Det gäller alltså att öppna sitt hjärta och veta att man måste välja väg, antingen är man FÖR Jesus eller också är man EMOT honom.  Jag hoppas innerligt att fler människor vill  vara FÖR honom, för det är nämligen Enda sättet man kan rädda sin själ på.

*Öppna hjärtats dörr Vidare än förr  Och släpp Herren Jesus in För att bliva evigt din. Honom må du städse hylla; Varje brist han mäktar fylla. Varför har du icke förr Öppnat hjärtats dörr?*  G.A/  Har du öppnat hjärtats dörr?  /           Kram f Maria 

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet#p/f/12/MX4xU5fAnF4

2 thoughts on “Bibelord/Joh 7:16-18- Öppna ditt hjärta för Jesus

  1. Åh vad härligt. Det är en sådan glädje att få känna den helige Ande som leder och ruskar om och som ger en sådan glädje..och..
    Jag vill fylla sidan med den helige Andes närvaro, Har slängt så mycket gammalt nu(som inte borde varit där t ex B Roberts tankar på sidan) och jag kommer att skriva annorlunda. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.