Bibelord /Gudsfruktan? …Vänd om.

 

*Därför måste den förståndige  tiga stilla i denna tid; ty det är en ond tid.* Amos 5:13

*Men de ville icke akta därpå, utan spjärnade emot i gensträvighet och tillslöto sina öron för att slippa höra; ja, de gjorde sina hjärtan hårda såsom diamant, för att slippa höra den lag och de ord  som HERREN Sebaot genom sin Ande hade sänt, förmedelst forna tiders profeter. Därför utgick stor vrede från HERREN Sebaot. Och det skedde, att likaså de icke hade velat höra, när han ropade, så sa nu HERREN Sebaot: Jag vill icke höra, när de ropa…*  (Sak 7:11-13)
Bibelställena är hämtade från D Wilkersons bok Festen är över. Och inte bara i USA är det problem, och inte bara i USA kommer HERREN att döma människor. Sverige är litet med hårdnackade människor…

Bibeln talar om för oss att människor i alla tider har spjärnat emot Gud och hans bud. Och det kommer ju ett straff efter sådant handlande.
Det finns i våra tider liksom förr, otroligt många profetior om VÄLGÅNG. Vad är det som säger att välgång och stark ekonomi kommer att vara tills Jesus kommer tillbaka, varför tror man det i de flesta länder?

Jag tror inte på det utan jag tror att det kommer sådana straff över jorden som vi inte vill vara med om, för att vi i länderna på jorden har förkastat Gud. Jag tror Gud är vred nu, liksom förr.

*Vem vet, kanhända vänder sig Gud då om och ångrar sig och vänder sig från sin vredes glöd?*  /Jona 3:9 /  Nej, så tror jag inte det blir. Människor vill göra som de vill och ha en tro på att Gud är en gulligull-person som man kan blidka hur som helst och HAN skall göra som människan vill istället för att människan gör som GUD vill.

Det är dags att vända om och tänka till och ödmjukas i sitt hjärta.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.