Bibelord /FRID. …..finns inte i världen

 

JESUS SÄGER:

Joh 14:27 Frid lämnar jag efter mig åt er. Min frid ger jag er. Inte ger jag er en sådan frid som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och var inte modlösa.

*
I människors inre kan det vara fullt krig mellan synd, fruktan, osäkerhet, tvivel och en mängd andra negativa krafter. Guds frid flyttar in i vårt inre för att stå emot alla dessa fientliga krafter och ta plats där så att vårt inre tillstånd är vila i stället för konflikt. Guds frid är aktiv, tar makten och sätter sig över oro, konflikt och bekymmer.
Det är detta Jesus erbjuder. Allt vi behöver göra är att ta emot gåvan.

F R I D. …..finns inte i världen.

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.