Bibelord

 I Romarbrevet 15:5-6 står det så fint:

*Min önskan är att Gud, som ger tålamod, fasthet och uppmuntran, ska hjälpa er att leva i fullständig harmoni med varandra och med Jesus Kristus som ert föredöme. Då kan vi allesammans med en mun lovprisa Herren och ge äran åt Gud, vår Herres, Jesu Kristi, Far.*Detta skriver Paulus i Romarbrevet 15. Han menar att man genom att acceptera Jesus som herre på alla områden i livet innebär att dela alla hans värderingar och uppfattningar. Det betyder att vi har samma inställning som han hade till Bibelns tillförlitlighet och samma syn på himlen och uppståndelsen, som på kärleken och omtanken om andra kristna.Allt eftersom vi växer i tron och lär känna Jesus bättre får vi större förmåga att förbli i hans inställning till vår omvärld i vardagen och blir mer konsekventa i vår kristna livsstil. Läs mer om detta i Fil 2.

I vardagens alla göromål, funderingar, problem och annat som möter oss är det gott att kunna tänka: HUR skulle Jesus ha gjort?

Det är skönt att kunna ha en förebild och en Mästare med sig på livets alla områden.

3 thoughts on “Bibelord

  1. Bruno
    Om du trykker inn kontrollknappen og + da blir skriften større. Og får å få skriften mindre så trykker du på kontrollknappen og –

  2. Hej Bruno. Jag kommer att ändra storleken på texten här på sidan till en större variant, men det måste jag få hjälp med, så tills dess får det vara så här.. Håll ut, större text kommer. Välkommen tillbaka.
    /Maria

  3. Kanske skriver du något intressant, men tyvärr har du valt ett mikroskopiskt litet typsnitt som jag inte alls kan läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.