Bibeln/Kunskap, vetskap och Jesus och jag. Guds barn

 

Ja det finns många som tror på ett tusenårsrike. Det står ju om det i bibeln i  Joh Upp 20.  Men tänk efter: antikrist, satan, tusenårsrike, Jesus skall regera, satan släppas lös, eller skall man bara tänka  att:     Jesus kommer tillbaka.  Tänk egentligen vad alla kristna är smarta- alla vet ju allt om hur det ska bli, ???? alla läser ju samma stycken…där står samma saker??? eller “tolkar” man bibeln, eller lääser man den eller vad gör man?
 
Det är ganska så många saker de kristna har att tänka på, att vara rädd för eller att känna glädje för…hur är det i samhället, man är mycket mycket splittrade då det gäller information/kunskap, hur skall man kunna enas då? det finns ju hur många sorters undervisning som helst- det är ju därför som Jesus säger att HAN har sanningen och att HAN skall lära den som vill söka och finna.  ……Man kan ju också ge en tanke eller fler åt att: Det finns minst fyra stycken  s k alternativberättelser som människor lyssnar till och diskuterar om då det gäller Jesu återkomst och om Antikrist finns det ännu fler, och om  alla de stora händelserna kan man “välja” vad man vill tro. Men det är ju fel, eller hur? Var finns kunskap att få någonstans? Jo hos Jesus. Men den som inte har en gängse uppfattning anses ju väldigt knepig, ja kanske som en otroende. Det finns ju vissa s k “regler” om hur man ska vara o hur man borde tänka i den s k kristenheten.   Alla passar ju inte in har jag hört. Har du också hört det?

**

 
Att arbeta på sin frälsnig och veta att man ÄR i Guds ord dagligen och verkligen VILL förstå- det är stort, och jag tror att Gud är glad över det.
 
Att verkligen veta att man ÄR frälst och att man är med Gud dagligen och att man är räddad– vad kan vara  bättre?  Alla dessa undervisningar om det ena o det andra- räcker det inte med att veta att Jesus skall komma, och att vi bör vara helgade då….men å andra sidan jag känner nästan ett tvång att kunna allt om detta och kunna redogöra-  men jag kan inte- och det plågar mig, för jag vet inte allt….

Men jag vet en sak: Jag är FRÄLST! Halleluja! Min HERRE heter JESUS!

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.