Bibeln/ Jeremia 2:19….drick ur friska källan, vänd om

Jag vill aldrig övergiva Gud eller på något sätt gå ifrån hans kärlek och nåd. Jag vill aldrig bli en människa som förnekar Jesus, nej, så blir det inte. Jeremia 2:19… säger : “Det är din ondska som bereder dig tuktan, det är din avfällighet som ådrager dig straff. Märk därför och besinna vilken olycka och sorg det har med sig att du övergiver HERREN, din Gud, och icke vill frukta mig, säger HERRE, HERREN Sebaot. 20.Ty för länge sedan bröt du sönder ditt ok och slet av dina band och sade: “Jag vill ej tjäna.” Och på alla höga kullar och under alla gröna träd lade du dig ned för att utöva otukt. 21.Jag hade ju planterat dig såsom ett ädelt vinträd av alltigenom äkta art; huru har du då kunnat förvandlas för mig tillvilda rankor av ett främmande vinträd?” Israel överger Herren…… och vi ser idag hur Sverige överger Herren.

Syndens fläckar är inte bara ytliga. Synden ligger på djupet, i hjärtan. Det är bara Gud som kan ta bort synd. Genom uppror mot Gud så kommer syndens fläckar….Andlig rening på djupet behövs. Låter man Gud ta bort synden och är man alltigenom villig att bli ren?

Vi kan inte dricka ur en grumlig källa med orent vatten när det finns en brunn med kristallklart vatten för oss. Denna brunnen är Jesus Kristus.  VÄND OM till Jesus.  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.