Bibeln. Guds inspirerade..

 

Bibeln, ja den tror jag ju på. Absolut, eftersom den helige Ande har visat mig sanningen. Jesus är ju Vägen Sanningen och Livet, och sanningen finns i honom och i Ordet, och frälsningen ger en stor visshet om sanningen.

I Jesaja 55:10-11 kan vi läsa:

*Regn och snö kommer ner från himlen över jorden och återvänder inte förrän det har vattnat den, fått säden att gro och gett skörd åt lantbrukaren och bröd åt den hungrige.

Så är det också med mitt ord. Jag sänder ut det, och det bär alltid frukt. Det uträttar vad jag vill, och det har framgång vart jag än sänder det.*

Ser du vad som står? Ordet bär alltid frukt och det uträttar det som Gud vill. Halleluja. Vad härligt att läsa… Så därför fröjdas jag över hans ord, och jag slutar aldrig att läsa dem och jag slutar aldrig att tala eller skriva om Gud. AMEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.