Bibeln. Guds insp. /Så kärt..

 namnlos-bibeln.jpgHar du en bibel? och är du nyfiken på vad den har att säga? Det är märkligt, jag blev frälst för cirka 20 år sedan, men det tog några år innan jag kunde ta till mig att bibeln är ett rättesnöre och en bok för livet. Jag var så stursk så jag visste ju bättre…jag ville göra som JAG ville. Och därför gick jag miste om mycket..men det rättade ju till sig, tack vare Gud. Han var mer envis än jag, jag fick alltså kapitulera, vifta med den vita flaggan och säga: OK jag ger mig, VISA mig…

Bibeln; Den är sannerligen en skatt, skönare än juveler, skönare än något du kan köpa eller leta efter. Den är en skatt på det viset att du kan få svar på allt du undrar över om livet.

När du upptäcker hur mycket visdom där finns där i, då blir du en ivrig bibelläsare. När den helige Ande får visa dig i texterna kommer du att bli så förundrad. Hur kommer man dit att man VILL läsa då? Jo vet du, man tar tag i sitt liv och man ber Jesus om frälsning. När man sedan fått detta då kommer det helt klart en längtan efter att få veta mera…och då börjar man läsa och fröjdas över sanningarna.

När orden får liv kommer du att vilja tillämpa(använda) dem på ditt liv, i ditt liv, och aldrig vilja skiljas från Gud eller hans ord. Så är det för den människa som får frälsning och gör något av det…den blir ett Guds barn och får ett nytt liv och ett nytt sätt att tänka på. Allt blir ju NYTT.

Gud är: Min klippa, min borg, min frälsare, min tillflykt, min sköld, mitt skydd, mitt ljus, ett starkt fäste, räddning, makt och styrka.  /Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.