Bibelfokus.Repetition.Villolärare. Länkar.Emerging Church.

Fotot Maria

Foto Maria

*

Villolärare

 

Denna dagen har gått i plågans tecken. Denna dagen har varit så sorglig. Jaha varför det då..Jo, Det finns så många villoläror och villolärare. Men Jesus sade ju att det skulle bli så i de sista tiderna, eller hur? ..Man ser tydligt  hur illa det står till i detta landet med andligheten. Inte bara Sverige är drabbat utan många många människor över hela jorden får lära sig fel saker. Ska man tro på en lära och en person istället för på Gud?….Tro på och älska Gud.

 

…. Nu tänkte jag visa  lite länkar nedan från Bibelfokus.se som blir som en Repetition…. som är lätta att ta del av, de är sanna och det är bra att få reda på vad man INTE bör tro på eller vad man INTE bör lyssna på. Det är ett Sverige i utförsbacken och detta landet kallade man en gång för kristet. Det ser nu mer ut som om man är glad och stolt för att man INTE tror på Gud eller Jesus. Man kan tala om Gud i största allmänhet men inte om Jesus, m m….

Nej man talar inte om Jesus för man vet ju inte vem han ÄR. Han hänger INTE kvar på korset, det är en sak som är klar. Han sitter på Guds högra sida och skall komma tillbaka och hämta de troende. Just det.

Dessa länkar nedan innehåller så mycket bra material att ta del av och lära sig utav, eftersom tiderna bara blir värre och värre. Jag har funderat hela dagen idag om denna artikeln du ser nu, och nu postar jag den och hoppas att man tar del av informationen!

http://bibelfokus.se/villolaror

http://www.kristenmp3.se/SvenReichmann/Andlig%20klarsyn/Andlig%20klarsyn.mp3

 

Bild Maria

Bild Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.