Barn /Till alla ungdomar som mår….dåligt

jesus-saves.jpg

Jag förstår varför ni är många som gråter.

Såren i era själar är som hungriga monster, som bara vill ha mer. Av er. Jag förstår varför det gör så ont, jo, jag förstår faktiskt, även om ni inte tror det. Jag förstår varför det känns som tvång att få se sitt eget blod rinna, tro mig, jag har sett… Bli inte upprörd eller arg av mina rader, tänk bara så här; det finns någon som fattar.

Även om inte alla vuxna förstår så finns det alltid någon och några som lider med er. Till alla ungdomar som går vilse och som liggerpå olika sorters inrättningar vill jag bara säga: Jag vill krama er, jag vill sopa bort det onda, det fruktansvärda som hotar att ta liv.

Jag är oerhört ledsen över detta att någon skall vara så knäckt, att man knappt kan “laga” den personen som är Du. Mitt hjärta gråter varje dag för just Dig.

Jag vill överösa dig med kärlek.

Du är oerhört värdefull.

/med kärlek/Maria

http://bibelord.bloggagratis.se /vilande/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.