Avfallet i kristenheten / RKK, Förbli i Kristus!

 

“Låt ingen förvilla er”, står det i 1 Joh 3:7, men vad är det som pågår i kristenheten i dessa tider? Man kan verkligen tala om förvillelse, och vilka är det som förvillar? Jo det är många..och se därför detta inlägg här nedan:

Kan detta vara ännu ett bevis på att Livets Ord närmat sig ”Romersk Katolska doktriner” tro…

Vill härmed starkt uppmuntra varje individ som vill ”förbli i Kristus” (1 John 2:27-28) att verkligen ta reda på skillnaderna mellan RKK (Romersk Katolska Kyrkan) och Biblisk Kristendom!

1Jn 2:27 Vad er beträffar, så förblir i er den smörjelse som ni har tagit emot av honom, och ni behöver inte någon som undervisar er, utan vad hans smörjelse lär er om allting är sanning och inte lögn. Förbli i honom, så som den har lärt er. 28 Ja, kära barn, förbli i honom, så att vi kan vara frimodiga när han uppenbarar sig och inte behöver stå där med skam inför honom när han kommer åter.

Jag rekommenderar starkt denna bok som på ett enkelt sätt visar skillnaderna! Evangelium enligt Rom – James McCarthy >> Kan beställas här på Gospel media >>

Stig Andreasson, missionär i Frankrike i många år, har också skrivit en hel del om ämnet: >> Flera häften kan beställas här >>

Var och en måste själv se till att ”låt ingen bedra er” (1 John 3:7) – vi kan inte skylla på andra – vi har eget ansvar!

1Joh 3:7 Kära barn, låt ingen förvilla er. Den som gör vad rättfärdigt är, han är rättfärdig, likasom Han är rättfärdig.

Vi måste även förstå skillnaderna för att kunna hjälpa andra att vända om för att endast anamma Kristi Evangelium!

Märk väl; det är RKK systemet med obibliska läror/doktriner som ifrågasätts – inte individer som blivit indragna och vilseförda… Individerna ska vi älska och söka nå med Kristi Evangelium som är Guds Kraft till Frälsning! (Rom 1:16)

Rom 1:16 Ty jag blyges icke för evangelium; ty det är en Guds kraft till frälsning för var och en som tror, först och främst för juden, så ock för greken.

1Joh 2:28 Ja, kära barn, förbliven nu i honom, så att vi, när han en gång uppenbaras, kunna frimodigt träda fram, och icke med skam nödgas gå bort ifrån honom vid hans tillkommelse.

 För Sanningen, Karin Jansson/    

Det är klart att vi ska förbli i Kristus, så som HAN vill, och vi vill väl inte stå med skam den dagen han kommer! /Maria

4 thoughts on “Avfallet i kristenheten / RKK, Förbli i Kristus!

  1. Hej Janne den boken kanske är nödvändig att läsa för att vara beredd på vad som kommer.
    Beställ du den så delar vi på kostnaden, det är nog bäst att vara uppdaterad.
    Hälsn Maria

  2. Boken om evangelium enligt Rom verkar något som vi borde läsa. Vill du ha den? 🙂 Vi skulle kunna läsa den om du har tid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.