Avfallet i kristenheten/ Lärjunge i lidande.

 

Så ut det äkta och goda Ordet!

Den första tidens troende gladde sig åt att få lida som Jesus, eftersom det betydde  att de hade ansetts värdiga till det (Apg 5:41) Stefanos var inställd på att få lida som Jesus, och liksom Jesus ville han också att Gud skulle förlåta dem som dödade honom.

Ja så står det i Apg. Apostlarna GLADDE sig åt att få lida….Är människor,  i t ex Sverige, så starka i sin tro att de är beredda på att dö för Jesus? Älskar människor Jesus så mycket? Vad tror du? Eller är det bara prat?

Om man går till sig själv måste man vara beredd på att ta den diskussionen med sig själv, eller också VET man redan var man står, och då behövs ingen som helst diskussion.

Är du beredd att stå upp för Jesus så mycket att du kan dö för honom? I de tider som kommer kan vi vänta oss  en verklig förföljelse, och då måste vi  VETA  vilka vi är i Kristus. Jesus är Vägen Sanningen och LIVET.

*Du ser på mig och undrar: Kan det vara Ett barn till Gud, en Herrens Jesu brud? Men ack, du ser ju här min resdräkt bara, Du ser ej än min sköna bröllopsskrud.

Och snart jag skall som själva solen skina, Ja, mera härligt än dess middagsglans, När Herren Jesus samlat hem de sina Och jag för evigt skall förbliva hans.* Otto O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.