Avfallet i ….Bibelfokus granskar Choo Thomas

 

Från Bibelfokus hämtar vi:

En biblisk prövning av Choo Thomas och hennes budskap
– författaren till boken Heaven is so real

Med anledning av att Kanal 10 nu visat programmet om Choo Thomas lyfter jag återigen fram denna artikel.

År 1992 blev koreanskan Choo Thomas enligt egen uppgift en kristen. Två år efter detta säger hon sig ha fått besök av Jesus Kristus för första gången. Utöver en rad besök av Jesus förde han henne 17 gånger till himlen och två gånger blev hon förevisad helvetet, allt enligt Choos egen berättelse. Detta ledde till att Choo skrev boken Heaven is so real där hon nedtecknade sina upplevelser och Jesu budskap till mänskligheten i vår tid. Boken sägs vara skriven av Jesus själv via Choos kropp (dvs “kanalisering”). Den sägs också vara “Jesus bok för yttersta tiden”. Boken kom ut i oktober år 2003. Inom kort blev boken en av de bäst säljande böckerna i den kristna genren. Den uppges vara översatt till över 40 olika språk. Snart kommer boken kanske på svenska, så var förberedd, den kan leda dig vilse!

 Att Kanal 10 nu sänt programmet om Choo Thomas gör det än mer viktigt att granska henne!

Oerhörda anspråk, otäcka upplevelser, förrädiskt budskap
Det är oerhörda anspråk som Choo Thomas kommer med. De andliga upplevelser hon beskriver är otäcka. Budskapet är förrädiskt. Jag har därför försökt att ur ett bibliskt perspektiv pröva Choo Thomas och hennes budskap. Det intressanta är egentligen inte boken i sig, utan vad som är Choo Thomas huvudbudskap. Om budskapet är från Jesus, vad vill han då säga oss? Om budskapet inte är från Jesus, vem är det då som vill få sagt något, och i så fall vad och varför?

Du hittar hela min granskning via länken nedan:

 
Läs vidare i artiklar som indirekt berör Choo Thomas:
 
• Besök av Jesus? – Kan Jesus dyka upp lite nu och då?
 
• Villfarelsen om “holy drunkness” (andlig berusning)
En analys av läran om holy drunkness och tillhörande manifestationer.  /Lennart Jareteg

2 thoughts on “Avfallet i ….Bibelfokus granskar Choo Thomas

  1. Det finns mycket lureri Jenni, läs om tionde här på sidan i kategorin, läs vad Paulus säger. och att det egentligen handlar om matoffer- säd. Paulus förklarar, och i kyrkorna handlar det bara om pengar, offra/GE till församlingen/som inte är Guds församling- gå ut ur babylon, gå ut utanför lägret- lämna kyrkorna. /Hälsn Maria

  2. ja när man läser böcker om påstådda besök i himmel elelr helvetet gäller det att ha bibeln till hands.Choo Thomas var lätt att avslöja,svårare blev det med Mary Baxter och sju ungdomar,men vad som där gick att avslöja var att vissa var i helvetet för de inte betalat tiondet+liter mera smådetaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.