Att vara GLAD i Gud och i hans stora kärlek och nåd

 

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Jesus Kristus kommer med frid till vårt hjärtas inre. Ja, ja, det är SANT. Ja Han hjälper i ALLT.  Kan det vara sant? Ja det är sant. Nedan ser du några bibelord som berättar för dig att den troende bör vara, och har all anledning till att vara GLAD.  Skulle vi som fått så många löften från Gud att glädjas åt och i det liv vi lever i som troende, skulle vi vara heldeppade? Nej det går ju inte.  Min dag började med tårar men avslutas i stor glädje, för jag vill se på JESUS och inte på omständigheterna. Gud har verkligen talat in i mitt hjärta idag och sanningarna har gett stor ro.  Varje dag är faktiskt en glädje! Prisa Gud för hans godhet och NÅD.

”Men nya himlar och en ny jord där rättfärdighet bor, väntar vi på efter hans löfte. Därför, mina älskade, eftersom ni väntar på detta, gör allt ni kan för att leva i frid, rena och oförvitliga inför honom”. – Andra Petrusbrevet 3:13-14

”Kom till mig, alla ni som arbetar och bär på tunga bördor, så skall jag ge er vila.” Matt
 11:28.

”Frid lämnar jag efter mig åt er. Min frid ger jag er. Inte ger jag er en sådan frid som världen ger.” Joh 14:27.

”Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig, jag uppehåller dig med min rättfärdighets högra hand.” Jes 41:10.

”HERREN är min styrka och min sköld, på honom förtröstade mitt hjärta. Jag fick hjälp och mitt hjärta gläder sig. Jag vill tacka honom med min sång.” Ps 27:1, 5, 6; 40:2-4; 28:7.

/Maria

 

Foto Maria

Foto Maria

6 thoughts on “Att vara GLAD i Gud och i hans stora kärlek och nåd

  1. Hej Stefan. Bra. Gud har så många löften till oss, vi är ju hans barn, vi ska se med glädje på vad vi har. Jag vet att det kan vara svårt, för visst kan man ha problem, jag skriver ju om det på sidan också, men Guds kärlek övergår dem, för han HJÄLPER i allt.
    /Maria

  2. hej jag vet inte vad som är mest djävulskt av det som skett o det som pågår,eller av det som kommer, men att satan är hemsk det vet jag..MEN Jesus har SEGRAT. Se den nya artikeln om bilderbergarna som kommer torsdag med VIDEO,
    /Maria

  3. hej Stefan. Jag skall ta och se på den sidan och bilda mig en uppfattning, ingenting förvånar längre.Darwin hade ju fel som vi vet och man säger att det han sade på sin dödsbädd (att han hade hittat på evolutionsteorin) det är inte sant….men vi vet ju i alla fall var vi kommer ifrån! Gud, skaparen, God the creator. Har du läst”protokollet”?
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.