Att se på Jesus. Välj Livet

frihet.jpg

 

Det förra inlägget handlade om att vilja ledas av Gud. Och det är så, att vill man komma någonstans i sitt liv eller troende-liv, måste man vara villig att lyssna och höra och göra det Gud säger. Det finns också något som heter FRID.Frid får du då du vet att du är i Guds vilja för ditt liv. Frid är då du har glömt allt det gamla(och förlåtit alla gamla oförrätter) som legat och skräpat och gjort dig ledsen. Frid får du då du avgjort (Gett ditt liv) dig för Gud. Frid får du då du inser att du är en människa i behov av Gud.

Kanske har DU just nu ingen FRID, men det kan du få. Genom att hörsamma ditt inre och att välja! att Gå med Gud, kommer du att få hans anvisningar för ditt liv.

När DU väljer att gå med honom, så kommer du att förstå att Skaparen och Mästaren finns. Du kommer att få lära känna Jesus Kristus, och veta att han lever i dig. Du har alltså gjort ett VAL. Det är det största och bästa och finaste och klokaste val DU kan göra i livet: Ge ditt liv till Jesus.

Du kommer sedan att få gå på en vandring,(livsprocessen där Gud formar dig) du kommer att få lära känna Golgatavandringen, (där Jesus gav sitt liv) du kommer att få lära känna: ÄLSKA, GLÖMMA och FÖRLÅTA. Du kommer att få lära känna Gud och hans avsikt/PLANEN med ditt liv.  Är du redo? I så fall: Säg ett ja till Jesus, och lär känna Gud. Se under länkarna om Att bli frälst för att läsa frälsningsbönen.

*Vem som helst kan bli frälst när han hemåt vänder.*N Frykman

*Din tillflykt är Herren.* Ps 91:9

*Att vrida sitt liv i riktning mot Jesus Kristus är att välja livet, det djupt mänskliga, det sant heliga. Kristendomens självklara anspråk är att Jesus är den Unike och Ende. Vägen framför andra vägar*

KRAM f Maria  /forts…..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.