Att se på Jesus /Segrare

Är vi vinnare eller förlorare i livets stora match? Vilken match? Jo den som handlar om att inse att Gud är Gud och att man kan bli ett av hans barn, alltså bli en troende på en stor Gud.

Vad är det som gäller i livet? är det så att vi ska gå våra egna vägar eller Guds väg? Vi skall naturligtvis gå med Gud, inget annat är bra för oss, (min åsikt). Och för att komma in på den vägen måste vi tro…ja jag har sagt det förut och jag säger det igen.

Den som tror på Jesus Kristus har all den trygghet den behöver för att ta sig igenom det här livet. Vi är vinnare!

En bön:

*Käre himmelske Far, jag ber i Jesu namn. Hjälp mig att inte förlita mig på hur vindarna blåser här i livet, att inte vara beroende av att hävda mig för att känna mig lycklig. Hjälp mig att inse att livets stora match redan är avgjord. Fienden som försökt förgöra mig är redan besegrad. Det är inte min sak att slå honom. Han besegrades på korset. Jag är en vinnare genom Jesus Kristus, min Herre. AMEN. /R Hicks

Det är inte så att vi ska gå runt och vara oroliga för vad satan kan göra oss, nej, vi ska gå här på jorden och veta att Jesus redan har gjort allt. Han dog på korset för att vi skulle bli fria. Och den som tror på detta, den är fri.

2 thoughts on “Att se på Jesus /Segrare

  1. Hej Maria!

    HOW GREAT THOU ART!Jag lyssnar på denna vackra sång just nu och den är så fin!

    Ja;jesus har segrat över fienden och jag är tacksam att jag får följa Jesus i evigheter!!!

    Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.