Att lyda../Guds vrede.Konflikter.Judas brev.Tack till er

 

Länders kriser blir bara värre.
Oron bland folken och ledare som är stenhårda och ett NWO som planeras.
Världen är tyvärr uppochner.

Gud försvarar inget av detta. Gud vill inte ha detta. Gud vill ha människor som lyder honom och inte går sina egna egoistiska vägar. Var kommer alla upplopp ifrån, ja det förstår vi nog om vi tänker till. Genom alla tider har MAKT-centrerade människor styrt och ställt. Och Gud i sin himmel är VRED, det är inte konstigt att han är det. Vrede, ja vrede och sorg.

EN DAG kommer GUDs vrede att nå sitt     FULLA MÅTT    och tömmas över världen. Den dagen är inte här ännu, om någon trodde det, men den kommer. Satan och HELA hans anhang kommer att besegras.    ALL FALSK RELIGION    kommer att förintas. GUD kommer att belöna alla trofasta med evigt liv, (Ja  vi fick evigt liv i frälsningenoch kommer en gång att få möta Jesus..) medan de som VÄGRAT tro på honom går mot ett  EVIGT STRAFF.

En dag ska Gud skapa nya himlar och en ny jord. Det kanske inte dröjer så väldigt länge till. Tills dess måste den troende stå ut. Var med mig i bönen för alla dessa svårt lidande människor som vi kan se på tv-skärmen- och i samhällena-  de är människor som är grundlurade och svaga och i många fall ovetande om SATANS attacker!

När vi är övertygade om VART vi är på väg, då kan vi, törs vi följa Kristus utan att tveka, vad som än händer, eller vad vi än ställs inför. Vi har ett hopp.

Läs gärna Judas brev. 

Kram f Maria.  Och: Tack till alla mina vänner här på nätet, och tack till alla andra som kommer in här och tycks trivas här, ni alla finns i mina böner. Jesus älskar er så oerhört mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.