Att lyda /Sprid evangelium!/ NWO

Tro på Gud berättar inte bara om den bergfasta tro man har, utan man vill dessutom berätta om vad som egentligen finns runtomkring oss.

I sitt ord berättar Gud för oss om sanningar, både om de bakomliggande och de framförliggande. Den som tror vet att jorden kommer att försvinna och att de som inte tror kommer att förgås. Det är radikala sanningar. Men alla vill inte ha radikala sanningar. Det finns de som tycker att man kanske skall “ta det lite lugnt” med olika sanningar, men varför det? Skräms man? Skrämmer man de som inte vill höra? Men, om de läser bibeln så vet de väl att allt inte står rätt till? Då vet de ju vad de har att berätta för människor som frågar varför det ser ut som det gör…

När vi läser psalmerna i bibeln så ser vi hur det berättas om orättfärdighet, korruption, våld, mord, och det berättas om hur allt skall eskalera. Kan vi då tro att allt är lugnt? Jag personligen anser att tiderna vi lever i är oroväckande hemska, och värre blir de. Men skall man undanhålla vad man erfar i livet, vad man ser och upptäcker i livet? Det är ju just för att man är en troende som man kan känna lugn…Gud har ju kontrollen…men man måste ju ändå veta vad som pågår bland makteliten.

NWO är på ingång och en falsk kyrka och en framväxande kyrka har ju gjort reklam för sig nu. Det stora avfallet som bibeln talar om är  ju just nu…och kommer att bli värre. Många församlingar har stigit på tåget som går till ROM,och det är inte roligt att veta om. Jag känner flera personer som just gått ur sina respektive församlingar för de ser att det går åt fel håll: den falska enheten och Rom.

Det vore ju bra då, om de som nyss blivit frälsta och fler… kan få veta vad för illläror som finns, så slipper de fastna i något sådant. Så lång tid har vi inte kvar på denna jorden så att vi kan sitta och sova, de här sista åren.

Det är viktigare än någonsin att berätta sanningen om evangeliet, berätta hur man blir omvänd och får en tro och ett evigt liv. Det är en  order  från självaste Jesus, och den bör man ta på största allvar!

Därför kommer internethemsidorna att fortsätta att skriva om de konstigheter som sker och om Illuminati och Bilderberg, om NWO, om FEMA, och mycket mycket mer. 

Därför att läget är som det är så kommer också vissa/ganska många internetsidor att helt enkelt sluta att existera. De kommer att stängas – rakt av- och i smyg! (Hoppas jag får skriva här ett tag till!)

Det är dags att vakna.  Även om jag och måånga till  är troende så kan vi inte sitta och tycka att allt är ok, det finns människor i vårt avlånga land som kommer att gå under, för att de inte känner och litar på Gud.. det är dags för fler sanningar     /Bless/ Maria

 

2 thoughts on “Att lyda /Sprid evangelium!/ NWO

  1. Tack Janne, jag bara mååste skriva dem. Sprida evangelium för att människor skall få komma till Gud plus tala om de sista tiderna och vad vi är i , och vad som kommer. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.