Att lyda Gud /Låt oss böja oss vid korset

Kunskapen om Kristendomen skall bort säger de. Det är hemska ord anser jag. Kristendomen skall inte finnas och ingen skall mera lära om Guds Ord. Kristendomen skall bort och istället skall vi lära oss historia, men inte lära oss vem den Gud som frälser är.

Ingen nåd skall talas om, ingen frälsare som går bredvid oss och söker oss. Själviskhet och ekonomiskt välstånd ska  råda och inget tal om dom.

Antikrist finns ej heller och ingenting om nådens tron där Gud lär oss se vem satan är. Blir det ett idealsamhälle där vi fria får gå fram? Nej det blir snart en diktatur som smarta politiker har grunnat fram.

*Jesus, håll mig vid ditt kors, Där en dyrbar källa På Golgata synes fritt För envar att uppvälla.* /F Crosby

Jag är verkligen allvarligt oroad, och jag är inte road av att släcka ner på Earth Hour, vore det inte bättre att detta landets folk gick ner på knä och söker Gud, den Gud som uppehåller oss, som ger oss liv?

*Tätt vid korset städs jag vill Hoppas, vänta, vaka, Tills jag frälst på andra strand Himlens fröjd får smaka. /F Crosby

I dagens samhälle får man höra i kyrkorna ett förfalskat evangelium och bördorna blir tyngre istället för lättare. Var finns de befriande orden? Kyrkan skall göra det lättareför människor, men gör det ofta svårare för en som ärligt söker Gud.

*Jesus kommer, Jesus kommer, Snart basunen höras skall. Han i majestät och ära. Då sakll ses av världen all.* /J A Hultman

*Min Gud, jag sjunker ner Vid korsets fot och ber om denna djupa frälsning, Som blott av Nåd du ger. Min egen vilja krossa, All själviskhet fördriv. O  Gud, mig helt förlossa Ifrån mitt egenliv!*/ E Gustafsson /  

Krossa egenlivet! , Själviskheten och Uppblåstheten, och låt oss böja oss inför korset.

———-http://jannesnackar10.blogspot.com/  HÄR läser du ett nytt inlägg som handlar om kristendom och om Jonas Gardell och hans roll i svenska medialandskapet . Jag hoppas och ber att JG skall bli härligt frälst! Då kan han komma tillbaka och berätta om en levande GUD.  /Maria

 

6 thoughts on “Att lyda Gud /Låt oss böja oss vid korset

 1. Människor som lever i världen o av världen är ju hjärntvättade fast de inte vet om det. Vi vet vad som står i bibeln o vad som komma skall. Vansinniga filmer finns det gott om, jag skulle aldrig se dem. Vi kommer att få se vansinnigheter så det räcker framöver.
  Kram Maria

 2. Lina, vad kallar du den här filmen?
  Du rekommenderar den på din sida!
  Är den bra?

  Bättre än Jesus?

  Brain chips?
  Och ingen hjärntvätt?

  kram Janne

  Hardware (Sci-fi):
  I en framtida värld kommer en före detta soldat, Moses Baxter, över ett robothuvud. Han tar hem det till sin flickvän som använder det som material till en av sina skulpturer. När Moses sedan undersöker bakgrunden om roboten upptäcker han att det är från M.A.R.K. 13-projektet, ett superhemligt regeringsprojekt om att framställa nya stridsrobotar, som övergavs på grund av att roboten ansågs för opålitlig. M.A.R.K. 13 har ett överlevnads- och självbevarandeprogram som gör att den sätter ihop sig själv av allt den kan komma över och dödar sen allt i sin väg.

 3. Hej Lina Det är trist att du tycker att dessa sanningar är trams. Du kommer en gång att få veta att det inte var trams utan verkligt allvar, de orden du läst skall/bör du ta vara på och begrunda. Jo vi har verkligen reda på saker o ting och mest om vägen till Gud, den borde du söka.

 4. Usch jag blir rädd när jag läser sånt här trams. Ni är ju hjärntvättade och ni har inte en blekaste aning om det.

 5. Ja Gud är Gud och han är mäktig, han gör under med en människa, vi får komma till honom och få frälsning och frid från våra synder och tillkortakommanden.
  Han är mäktig.
  Kristendomen är en lära om att Gud skapat, han lever, han räddar, han är inte religiös och väntar inte religiositet av oss, han vill ha ett brinnande hjärta av oss.
  ATt tillhöra Gud att vara hans barn, det är livet.
  /Maria

 6. Vad är centrum?
  Vem skapade världen?
  Vem har bestämt att våra överträdelser kan/ska sonas?

  Gud, själv.

  Vilken befrielse det är att ens brott och ouppklarade skeenden, konflikter och hårda ord får sin upplösning i bönen och i syndabekännelsen!

  Kristendom är mer än en historia om religiösa skeenden!
  Att tillhöra Gud, trots att man är oförtjänt den glädjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.