Att lyda Gud / Ingen medelväg. Trofast

 

Det finns ingen medelväg när det gäller att lyda Gud. Du måste/man måste ta en klar ställning. Antingen lyder man eller också inte. Antingen gör man vad man själv vill eller också gör man som Gud vill. Välj att lyda Gud och säg som psalmförfattaren: “Herre, jag älskar din lag.”

*

Psa 119:88Behåll mig vid liv efter din nåd, så vill jag hålla din muns vittnesbörd. Psa 119:89Evinnerligen, HERRE, står ditt ord fast i himmelen. Psa 119:90Från släkte till släkte varar din trofasthet; du har grundat jorden, och den består. Psa 119:91Till att utföra dina rätter består allt än i dag, ty allting måste tjäna dig. Psa 119:92Om din lag icke hade varit min lust, så hade jag förgåtts i mitt elände. Psa 119:93Aldrig skall jag förgäta dina befallningar, ty genom dem har du behållit mig vid liv. Psa 119:94Jag är din, fräls mig; ty jag begrundar dina befallningar.

*

Att varje dag få be om att få vara vid liv och att få tjäna Gud, det är underbart. Det kanske låter konstigt i andras öron, men tro handlar om HUR man lever – av respekt och kärlek till Gud — vill man leva för att ära Gud?    Jag vill det. /Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.