Att leva för Jesus. Tro på Jesus! EGOT behöver tämjas. Livet är kort.

Hej. Videon jag har gjort och lagt in här handlar om att LEVA för Jesus och tro. Du ser den här och den är kort. Våra liv är också korta och det är dags att ta beslut om TRO eller OTRO, d v s att ta emot Jesus eller inte. Jag hoppas du tar till dig den som en hjärte-öppnare och livsförändring. MITT liv blev VERKLIGEN förändrat och det har inte alltid varit lätt men jag ångrar ALDRIG att jag valde Jesus! Han lever!

NamnlösMaria

2 thoughts on “Att leva för Jesus. Tro på Jesus! EGOT behöver tämjas. Livet är kort.

 1. Hej vännen min! Tack för dina ord och hur du tänker, det är ju så att hur skall man orka tänker man ibland, men det är ju Jesus som får oss att orka hela vägen. Han är ju ständigt närvarande! Alltid lika underbar. Att leva utan tro är rysansbart att tänka sig, det går bara inte! Ja vi är på väg till en annan plats, Himmelen. Jesus kommer och hämtar oss hem.
  Var trygg och lugn, Jesus är din Herre.
  Kram f Maria

 2. Hej
  Jag instämmer i dessa ord..Att det skulle bli så jobbigt många gånger, av att följa Jesus, kunde jag inte tro..hur som helst vet jag inte hur jag vågade leva utan tro, innan jag fann den…Nu vet jag vart jag är på väg i alla fall..och nästa anhalt blir himlen !
  Gud välsigne dig!

  Kram / Klara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.