Kanal 10 och Jesus den fattige.

 

Jesus är Herre!

 • Ordet är fritt säger man, och därför kommer denna artikel:
  Kanal 10 har gjort det igen. Vadå?  Jo de har visat hur mycket mer beroende de är av pengar än av Jesus Kristus. Under och mirakel talades det om så klart, men mest om de pengar som ‘företaget’ Kanal 10 behöver för att kunna sända sin vision ut till den stora stora världen.  Religiösa program.
  *
  Mycket vittnande om Jesus hade inte B Claesson att komma med i denna sändning.
  Pengarna kom in som på beställning  i programmet RIKET jag såg ikväll kl 20 00 i TV 2. Vilka är de som skänker? Det har jag inte med att göra. Programmet står inte jag upp för, det fanns nog mer att få reda på som inte kom fram.
  *
  VAR är JESUS i detta? Är det HAN som välsignar programmet eller människorna som ringer in och skänker pengar som behövs? Jesus, den fattige! Han som gjordes fattig för vår skull och dog på ett kors!
  *
  För att friska upp minnet lite så kan du läsa i denna artikel om under och tecken och pengar i just ÄLMHULT:
  *
  Ord 23:4  Slit inte ut dig för att bli rik, var klok nog att avstå från det.
  Ord 22:2Rik och fattig får leva sida vid sida, Herren har gjort dem båda.
  2 Kor 8:9
  Ni känner ju vår Herre Jesu Kristi nåd. Han var rik men blev fattig för er skull, för att ni genom hans fattigdom skulle bli rika.
  Jak 2:2
  Tänk er att det vid er sammankomst kommer in en man med guldring på fingret och fina kläder, och samtidigt en fattig man i smutsiga kläder.
  Upp 3:17
  Du säger: Jag är rik, jag har fått rikedom och behöver ingenting. Och du förstår inte att just du är eländig, ynklig,
  fattig, blind och naken.
  *
  Tanke:
  Fattig i anden eller rik i anden, rik på generösa gåvor och kärlek till de som har mindre. Rik i anden vilket gör att man har Jesus i hjärtat och är på väg åt rätt håll.Rik på förstånd om vad som gäller i Guds rike.
  *

7 thoughts on “Kanal 10 och Jesus den fattige.

 1. SE ALLA DE FALSKA LÄRORNA OCH LÄRARNA, PREDIKANTER, se till höger i kategorierna på sidan här. det är så skamligt.
  Simoni, ja.

 2. Ja kan man annat än lämna sådana ställen. Falla baklänges och trampa runt är inte vad Gud vill. DET ÄR OCCULT.
  VI SKA INTE GE KOLLEKT, det säger PAULUS i sina brev, det var i GT man gjorde det!
  MEN KYRKORNA BEHÖVER PENGAR! De får statsbidrag men vill ha mer o pastorerna behöver resor och pengar m m.
  Sjukt!

 3. Ja en bra fråga! Jodå han är en dansk dräng, som fått smak på pengar! Ja det är patetiskt och man lurar okunniga troende. Ämbete kräver arbete, gåvor kräver ödmjukhet! ATT TJÄNA HERREN. Men J G skriker åt den helige ANDE, det är hädelse.

 4. Och varför talar Jens engelska när han låtsas predika? Är inte han dansk? Behöver man tolk då? Isåfall från danska till svenska, inte från “amrikanska” till svenska. Det är rent patetiskt. Jag kände de som skulle utbilda sig till profeter i den församlingen, det trodde jag var en gåva till de ödmjuka, och där ens ÄMBETE kräver denna gåva.

 5. Jag har varit med i den församlingen i Älmhult, men vi lämna lika fort som vi kom in i den. ALLA VRÅLADE samtidigt då man bad, ingen kunde ge sitt amen i föregående bedjares bön. Man skulle vist hoppa jämfota också när man sjöng, man var så gott som tvungen att falla för att inte få ryktet om sig att stå emot den helige Anden. Blev man inte välsignad av allt offrade fick man skylla sig själv.

 6. Det fins 10 st som kan ge 10 000 kr. Ha ha det känner jag igen från en amerikansk låtsas tv predikant, dvs med samma uttal, fast då var en som kunde ge 10 000 dollar, och det blir väl samma summa. Var det inte jens som åkte ner till usa och tog emot en “smörjelse” från någon av dessa stenrika predikanter? Betala för resa allt! Hm? Simon i !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.