Att gifta sig /Tankar..

religion-biblerings.gifAtt gifta sig. Tankar har vi alla om detta ämne och särskilt nu sedan debatten om könsneutrala äktenskap är igång. Jag hörde idag ett program på kanal 1 på radio, och det var flera som uttalade sig i detta ämne.Bland andra var det en präst som sade att hon ser Bibeln som ett kärleksbrev till oss alla, och att det bara står om godhet gentemot människan som sådan. Hon tyckte att det var helt ok att viga homosexuella par och att hon skulle vara glad åt att viga dem..

Vad hon sade mer var att det INTE FINNS ETT ENDA ARGUMENT I BIBELN EMOT DETTA. Då reagerade jag naturligtvis, för om du läser i Bibeln så står det klart och tydligt att MAN och KVINNA skall vara ett. Och du kan läsa här i denna kategori de bibelord som Gud har gett. Denna kvinna har tydligen bara tagit till sig de ord som hon tycker passar hennes ståndpunkt.

http://www.hemmetsvan.se/viewNewsCategory.do?category=Veckans%20nummer&length=5 I denna tidning läste jag också om vad KD-partiet står för och hur de borde gå ut till folket… hoppas du hittar artikeln.

Vidare var det en man som talade om vad Bibeln säger. Jag vet inte om han var kristen men han hade tydligen uppfattat Gudsordet.Han hade klart rätt i det han sade då han talade om Guds ståndpunkt och klarhet….MEN han blev väldigt fort borttagen ur etern. Och sedan var programmet slut..Ja så gör de.. Hur kan en präst som skall anses  eller VARA kristen gå emot GUDS ORD? Jag bara frågar… För jag undrar hur det står till med prästerskapet idag…

http://www.bevaraaktenskapet.nu/info/signerat07.asp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.