Att bli frälst /Romarbrevet

dsc03366.JPG

Att bli räddad, frälst, borde vara något som folk verkligen skulle vilja bli. Men det är ju inte lätt att söka en sådan gåva från Gud om man inte känner honom. I Romarbrevet står det just om att man måste få höra berättas om Jesus och frälsning, hur skall man veta, om man inte får höra.

Rom 11:14-15 säger:

“Men hur ska de kunna be honom om hjälp, om de inte tror på honom? Och hur kan de tro på honom, om de aldrig har hört om honom? Och hur kan de höra om honom, om ingen berättar något för dem? Och hur kan någon gå och berätta om det för dem, om ingen sänder honom?”

Detta bibelställe är så underbart bra. För precis så är det ju. Och här sitter jag dag efter dag och försöker tala om för just DIG som kanske inte är frälst, hur det hela hänger ihop. För Gud har gett mig den största gåvan i mitt liv: frälsningen. Det är klart att jag är glad och överväldigad, och då måste man ju gå ut och tala om det. Så därför ser du min hemsida om tro här.

Du är hjärtlig välkommen med frågor av olika slag, på mail eller bland kommentarerna, jag hoppas att du finner dig tillrätta här och hittar svar på dina eventuella frågor.

Har krukan du tömt under färden och allt vad du ägt givit ut?

O kom till den levande källan. Den flödar då andra tar slut. / Ida Björkman

Jesus är Vägen och Sanningen och Livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.