Att bli frälst /Öppet hjärta

 jesus_034_small.jpg   Kanske är du en av dem som tycker att Bibelns ord och Gud själv är totalt meningslösa att bry sig om. Ok, så kan det vara för en del, för många är det så, rättare sagt. MEN:

DU är inte långt från Gud om du har ett ärligt hjärta.

OM du bara har ett ärligt hjärta, kan du söka och finna honom.

Du kanske bara har ditt hjärta att ge honom, och DU skall veta

att det är det enda han vill ha.

Känner du ORO inför framtiden? Eller vet att ditt liv inte levs

av dig så som det borde levas?

Kanske känner DU att du inte kan förändra dig själv?

OM du är ärlig mot dig själv så kan ske du inser att du behöver en förändring!

Du kanske borde sluta ursäkta dig, och sluta med att ge dig själv filosofiska ursäkter.

Gud finns här och NU.

Om det ropar inom dig att du borde få en förändring och du är beredd att finna den, så skall du veta:

 *I skolen söka mig, och I skolen ock finna mig, om I frågen efter mig av allt edert hjärta.*

Så står det i Jeremias bok 29:13.  Och det är sanna ord.

Du kan be denna bönen som kommer här och veta att Gud hör dig!

*Käre Jesus, egentligen vet jag inte hur stor min vilja till förändring är, men jag vet att jag måste. Jag kan inget göra själv, så jag vänder mig till dig och ber nu om ett UNDER. HÖR mitt hjärtas rop. Se inte bara till mina fel, utan till mina BEHOV. Jag bekänner att jag inte hållit dina bud eller följt ditt ORD. Men tag mig som jag är och gör vad du vill med mig.

Jag skall öppna mitt hjärta för dig och vill att du skall komma in. AMEN.*

Jag skulle önska att fler och fler öppnar sitt hjärta för att få frälsning och lugn och ro i själen. Fundera på texten ovan och vet att tiden är kort. Jesus kommer att komma tillbaka, och det är viktigt att veta att DU är sökt av honom, för att få ett evigt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.