Att bli frälst/ Är du rädd för Jesus?

Om en kristen talar om vad som ska ske i den yttersta tiden och varnar för Guds straffdomar, då finns det sådana som tycker det är opassande att tala om sådant. Tänk på barnen, de kan ju bli skrämda! Men när ogudaktiga människor pratar om djävulen och helvetet många gånger om dan, då säger de ingenting om att det är opassande. Eller att det kan vara skadligt för barnen att i sina hem få höra detta ständiga prat om djävulen och helvetet. Om det inte finns något helvete, varför pratar man då så mycket om det? Men om någon kristen varnar dem för det eviga straffet och uppmanar dem att söka Gud och bli frälsta, då vill de inte höra på.

Som världsläget är nu så kan man väl förstå att det dröjer inte länge förrän en fruktansvärd katastrof kommer att drabba hela jorden. Precis som det står i Bibeln. Och om du inte vill tro på Jesus och den frälsning han erbjuder, till vem ska du då vända dig? Vad har du att sätta istället för Bibeln? Tror du att Darwins utvecklingslära kan hjälpa dig? Eller har du någon som du kan lita på och som kan hjälpa dig?

Vår enda möjlighet att undkomma den katastrof som kommer, är att ta emot den frälsning som Jesus erbjuder oss. Och då är det ju märkligt att människor ska behöva trugas till att ta emot denna frälsning. Det borde ju ligga så helt i deras eget intresse att överleva, så att de borde studera Bibeln för att se hur man får denna frälsning. Men de vill inte ens tro att det är sant.

De kan läsa i tidningarna om krig och krigsrustningar och se TV-program om detta. Men när Jesus erbjuder dem den enda hjälpen som finns, då bli de rädda och vill helst inte tro att han finns till. De är mer rädda för hjälpen än för den verkliga faran. Detta visar hur synden och djävulen har förmörkat och förvrängt deras förstånd. De förstår inte sitt eget bästa. Ef. 4:18. Jesus är den ende som har evigt liv att ge, och därför är det livsfarligt att smita undan när han kallar på en. 1 Joh. 5:10-13.

Kungarna på jorden och stormännen och krigsöverstarna och andra ogudaktiga människor, kommer att bli så uppskrämda när Jesus kommer, så de skulle önska att klipporna föll över dem och krossade dem, hellre än att få se Jesus. Så rädda är de för Jesus. Upp. 6:15-17. Luk. 23:30. Jesaja 2:17-30. Men de ska få se honom. Alla ska böja knä för Jesus en gång, hur styvbenta och tjuriga de än är. Jesaja 45:23-25. Fil. 2:9-11. /Allan Svensson fr hemsidan Jesus kommer./

Är DU rädd för Jesus? Det är i så fall märkligt, för man kan ju inte vara rädd för kärleken och frälsningen och evigheten och  som Jesus vill ge. Det är ju endast detta som räknas i livet. Jag har levt i 54 år och jag är så fantastiskt glad att jag fattat Guds budskap, och tänk, Jesus frälste mig 1989! Det kunde varit annorlunda, men se, han frälste mig!

Halleluja! Jag har Jesus Kristus att tacka för mitt liv, och jag vet att jag är räddad.

Katastrofer kommer,  Jesus kommer tillbaka, stormän skall falla…och Gud är god!!! Han tar hand om sina barn! Skulle jag då vara rädd?

Kom, o barn, du betryckta själ, Jesus vill frälsa nu. Bördan han lättar, och allt blir väl, Jesus vill frälsa nu.

/Maria

 

2 thoughts on “Att bli frälst/ Är du rädd för Jesus?

  1. Hej. många gör sig roliga och pratar om himmel o helvete och om satan, om de viste vad det egentligen betyder så skulle de stänga munnen ganska så fort.
    Människor säger helvete i snart sagt varje mening och andra ord. De vet inte om att de lockar frm satan själv.
    Därför: Snacket går men inte kan man ta till sig att det finns både himmel o helvete och att man kan få det gabska så varmt utan tro. Dvs människor behöver bli frälsta! NU.
    /Maria

  2. Vad menas med det där att ogudaktiga människor pratar om helvetet? (första stycket ovan). De tror väl inte ens på det (helvetet). Men du menar väl att folk svär? Men de skulle säkert svara att de svär bara som ett kraftuttryck och att det inte har nåt att göra med himmel eller helvetet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.