Att berätta om satan/ Videos/ Demoner finns

 

Demoner finns. Jesus berättar om dem och Jesus befriar människor från dem. Hur är det idag? Jo samme Jesus kan fortfarande befria människor. Men man vet inte om det, för man känner inte Jesus, och samhället idag vet inte att demoner finns. Varför är det så många självmord och andra fruktansvärda händelser som  plågar människorna?  Demoner finns. Här nedan ser du videos med f d satanist.

*Före detta satanist berättar…..

Former Satanist’s Testimony [Part 1 of 2]

En före detta satanist berättarsin verkliga historia om att bli instängd i ett demoniskt samhälle, och hur fruktansvärt  det tog på hennes själ.
Ja, demoner finns!

http://www.youtube.com/watch?v=Y091ZmK9qI8&NR=1
_____

Former Satanist’s Testimony [Part 2 of 2]

Här ser du fortsättningen: del 2

http://www.youtube.com/watch?v=HAV9qDIJMyk&feature=related

Samhället borde nog vakna upp och förstå att den troende vet en hel del om sådana här saker.Det vore mycket värdefullt om människor kunde få slippa tung medicin och slippa vara olika personer…..Jesus säger att vi i de sista tiderna kommer att göra samma under som han, dvs däribland handlar det om att kasta ut demoner ur människor.  OCH att driva ut demoner kan INTE vem som helst göra! Det är inget att leka med! Och Jesus säger sanningen- Han är sanningen-

Matt 8:28-34;    Matt 17:14-21;  Matt 15:21-28;  Mark 1:23-27;  Matt 12:22;  Dessa bibelställen berättar   bara om några av de underverk som Jesus gjorde då…. 

/Maria

2 thoughts on “Att berätta om satan/ Videos/ Demoner finns

  1. Javisst finns demoner och det du såg och var med om det stämmer! Det sker på olika sätt men personer blir befriade. Av Jesus Kristus- vår Herre! Tack för att du berättade.
    /Maria

  2. Som nyfrälst lät Gud mig se demoner som flög ur en väninna.

    Ca 20 st lika stora som människor flög med ett ljussken ut och föll som blixten till marken.

    Halleluja Jesus är Herre! Ingen kan stå Honom emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.