Att berätta om Satan /evangelisera

dsc00078.JPG

Namnet Satan känner många igen. Han är den som regerar på jorden och ger oss människor stor ångest, farofyllda liv och självmordstankar och andra hemska saker du kan tänka dig. Om människor visste vad han är ute efter, så skulle de raskt tänka om.

Satan är ute efter våra liv. Han vill ge oss tankar om hur värdelösa vi är, han lurar oss in i situationer som tar över våra liv. Se på ungdomarna idag; har de ett lätt liv? Nej! Aldrig har så mycket psykofarmaka sålts och aldrig har självmordsfrekvensen varit så stor som nu.

Och det som är sant är att JESUS finns bara en bön bort!

Tänk om människor som har det svårt visste att JESUS är den som kan vända allt det mörka till ljus! Vi bär alla på Guds avbild inom oss. Gud vill inte att vi ska förstöra våra liv. HAN har skapat oss och vill ha oss hela och fria för att vara med honom.

Satan lurar alla han kan få tag i. Så fort som möjligt vill han överta människors liv. På ena eller andra sättet lägger han krokben för oss. Märker du inte vilket mörker som Sverige är i idag?

Är det inte dags att ta Bibeln på allvar och vända sig till den ende som kan rädda? Är det inte dags att säga NEJ! till Satan och i stället ta reda på vad Gud vill i våra liv? Är det inte dags att resa upp en ny stark generation som står på Guds Ord och som vill ha ett annorlunda samhälle?

Det finns massor (tack och lov!) av ungdomar som har förstått falskheten i de värden som målas upp för dem i TV Tidningar radio och annan media. Dessa ungdomar som inte vill ha denna världens smuts har gjort slag i saken och vänder sig i från det som pågår ute på sta´n och inne på krogarna och discona.

Dessa ungdomar är ute på stan och evangeliserar, d v s de är ute och talar om vad Gud kan göra i människors liv idag. De är högst värdefulla i sitt arbete för Gud och jag beundrar dem att de verkligen bryr sig om Gudsordet och att andra unga skall få reda på att befrielse finns i JESUS…….

Så ni kristna ungdomar som läser detta:

STÅ PÅ ER! GE INTE UPP, FÖR DE UNGA BEHÖVER ER! DET BEHÖVS EN FÖRÄNDRING I DETTA LANDET!

Kristus säger: Min Fader förhärligas när ni bär rik frukt och blir mina lärjungar. /Joh 15:8

dsc00057.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.