Jesu död /Död och liv. Länk om “påsk”

j316.gif

“Jesus för världen givit sitt liv, Öppnade ögon, Herre, mig giv. Mig att förlossa offrar han sig, Då han på korset dör och för mig.

O vilken kärlek, underbar, sann! Aldrig har någon älskat som han. Frälst genom honom, lycklig och fri, Vill jag hans egen evigt nu bli.

Tag mig då Herre, upp till ditt barn, Lös mig från alla frestarens garn. Lär mig att leva, leva för dig.Glad i din kärlek, offrande mig. / Lina Sandell-Berg 1889

Denna psalm är min absoluta “älsklingspsalm”. Den har följt mig genom alla år. Den är sanning, frid, enkelhet, världsförvandlande… Men vem bryr sig? Gör du det? Tänker du på att världen skulle kunna sett annorlunda ut om vi alla gått den vägen som han stakat ut? Frälsningens väg.

Jesu uppståndelse är nyckeln till all kristen tro.

“Frukta Gud och håll hans bud. Det gäller alla människor.” /Pred 12:14

http://www.libertytothecaptives.net/easter_not_worshipping_in_truth.html LÄS!

2 thoughts on “Jesu död /Död och liv. Länk om “påsk”

 1. Hej Henry
  Tack för lördagens härliga bönestund med vännerna.. Ja psalmen är i sanning fantastisk.
  Det eviga livet finns för alla, men så få har uppfattat detta,, men vi fiskar vidare.
  /Maria

 2. En fantastisk psalm, Maria.
  Jesu uppståndelse är livets seger över döden och det livet får alla som tar emot Jesus. Tänk att en liten ärlig bön till Jesus är det enda som skiljer varje människa från Gud. Dumt att inte ta emot Guds erbjudande om evigt liv.
  Hälsningar, Henry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.