Att berätta/ Håll buden /Du skall icke döda, du skall icke..

 

 

Har man några ord för ondskan som besitter denna jord, som styr den? Jag har inga ord, bara känner mig äcklad och förtvivlad, av Satans hemskheter. Idag såg jag på Tv-programmet Dr Phil, det gör jag emellanåt. I dagens program talade han med en flicka som blivit sexuellt utnyttjad, ja mycket mycket rått utnyttjad av sin egen far.

Att denna flicka klarat allt det hon fått gå igenom! Fyra stycken barn hade hon med sin egen pappa, tre är döda, och pappan hade alltså låst in henne i fem års tid och gjort henne omänskligt illa, ja du kan ju tänka dig vad fruktansvärda saker som utspelat sig, och vad flickan har fått lida.

Vi har en lag att följa: Guds lag. Det står att man skall hedra sina föräldrar och det gör inte alla människor, somliga har inga föräldrar. Man skall ta hand om sina barn på bästa sätta också, men det gjorde inte denne man i berättelsen. Denne man hade ingen kärlek, han var en ond människa och sådana finns det många av.

“I fullkomlig kärlek finns det inte plats för ångest eller rädsla.” (1 Joh 4:18) Guds kärlek. Det står i 1 Joh 4:19 om att Guds kärlek är källan till all mänsklig kärlek, och den sprider sig som en eld. När Gud älskar sina barn tänder han en låga i deras hjärtan.

Jag är tacksam att denna flicka som detta handlar om, har människor som hon kan gå till och vara med i allt det svåra som hon har att bearbeta. Tack Gud!

/Maria

 

 

 

2 thoughts on “Att berätta/ Håll buden /Du skall icke döda, du skall icke..

 1. Hej Marie! God förmiddag! Du, det var ett fullständigt ruskigt program!Man såg foto på denne man som gjort detta, så hemsk han var.. Sådant går inte att förklara mer än att en människa måste vara styrd av satan själv. Han går ju här på jorden för att mörda och förstöra och skövla.. Så söt hon var denna flicka, så mjuk och fin och så illa behandlad, sådana djävulska saker hon fick genomgå, det är ofattbart. Konstigt att hon kunde prata om det alls.
  Ja måtte hon bli så välsignad av Gud i detta liv.
  Önskar dig en välsignad dag med Jesus.
  Kram f Maria

 2. God Morgon Maria!

  Det är så svårt att läsa om sånt här,att det förekommer i familjer,går över mitt förstånd!
  Jesus,Jesus ta om hand detta barn,som så illa behandlats.Nåtte hennes liv bli välsignat av den tid hon har kvar.Orden stockar sig i min mun…Detta är sataninskt……….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.