År 2012/PowerMeet …insändare— /Egna video om tro

 

Bilar kan vara snygga och komfortabla och tar en framåt för det mesta.
Varje år skriver jag här om PowerMeet, mötet för bilfantaster i Västerås, som lockar folk från många länder.

Nu vill jag skriva igen att för många av dem som träffas på PowerMeet gäller inga lagar och polisen tittar åt andra håll här i staden.

För vanliga människor gäller det att inte inta alkohol på ALLMÄN plats, eller hur? Men se, det gäller inte för dessa deltagare. Det sups hejdlöst i varje buske och trasiga flaskor och traasiga burkar finns på de flesta ställen dessa dagar. Annars brukar man beslagta alkoholen men inte nu inte!

För vanliga människor gäller det att inte sitta i Kofferten dvs i bagageluckan eller taket, eller hänga ut genom fönster och dörrar.  Men det gäller inte för deltagare i PowerMeet. Det ser ju bara “kul” ut…

För vanliga människor gäller det att sköta sig och ta hänsyn till andra människor, men under dagarna med PowerMeet gäller HELT andra regler verkar det som. Hela staden osar av brända däck och avgaser. Många människor bor inne i staden och är mycket arga.

Jag har mött en del människor som är mer än trötta på detta tilltag, MEN de får inte höja sin röst därför skriver jag och därför går detta inlägg till stadens politiker.Jag videofilmade en mans åsikter idag men tyvärr kunde jag inte använda filmen då han råkade komma med på bild, men inlägget går till tidning och stadens styrande, som kanske denna helg tog en stilla glass i solskenet och…. kollade på bilar.

Det är inte bara oskicket och supandet utan det är också vad detta ställer till för miljön!
Då är man inte noga precis! Spy ut avgaser  vida omkring.Och man pratar om att VÄRNA OM MILJÖN!   ????

På parkeringen i Hälla köpcentrum öppnade man en särskild bana på parkeringarna  !!!  för att dessa bilfantaster skulle få göra ifrån sig många BurnOuts!  Ingen hänsyn till miljö där heller.

Angående supande /Alla super INTE/ så var arresten full av överförfriskade personer! Och ungdomarna tycker det är häftigt, att vara bland raggarna.

Poliserna hade sååå mycket att göra med att hålla ordning och hade förstärkning i manskapet under dessa dagar! FY SKÄMS! men ringer en vanlig människa efter hjälp har man /kan man inte/ skicka en ambulans!

I morgon är det städning i parker och på övriga ställen och restauranger och andra näringsidkare har fyllt kassorna med klirrande slantar och tummade sedlar! Vilken förtjänst de gjorde! och därför är allt tillåtet.

Sådärja, detta blir en insändare, det fanns ju mer att skriva men… …. och jag hoppas man flyttar detta möte till nästa gång, och då med olika förbud.  ?

/Maria/ Tänk om de hade kunnat prata om Jesus någonstans i denna stora folksamling, nej prästerna viger människor på drive in…..skäms!

Välkommen till videosidan med mina nya egna video

 http://www.youtube.com/user/MariaEvighet 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.