År 2012/ Den ockulta musikindustrin. W H:s död m m

 

Här i länken nedan kommer  mer om den ockulta musikindutrin och Whitney H:s död-
Att det inte står rätt till och förmodligen inte har gjort det på väldigt många år, är inte så svårt att räkna ut. Stackars människor vilket liv de lever bakom sina glittriga fasader /och många av dem dör av överdoser av allehanda slag. / Se länken och artiklar. Jag hoppas, med att lägga ut det här, att särskilt ungdomar får veta mer om vad många av deras idoler är inblandade i.

Livet är en fest??

http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/whitney-houston-and-the-2012-grammy-awards-mega-ritual/
/Maria

¤¤

6 thoughts on “År 2012/ Den ockulta musikindustrin. W H:s död m m

 1. Hej, välkommen, Ja det sker mycket felaktiga saker ja. Och media är farligt för barn o ungdomar! /Maria

 2. Jag har redan slängt bort alla CD skivor i återvinningsstation och det händer redan för mycket på tv och överallt.

 3. …om man ens kommer tillbaka där man borde varit. Tänk att Jesus räddade mig och fick mig frälst. Människor vet absolut inte vad de har för mening i världen, men Gud kan tala om det för dem och visa dem vägen genom frälsningen i Jesus.
  Tack gode Gud att jag lever.
  Alkolholen är ett gissel som tar livet av människor- men satan vill ju så. Se på de vrak som hamnat i fångenskapen. Men många vill inte bli räddade.
  Gud är god och evig och vi kan prisa och tacka honom för under i våra liv./Maria

 4. När man vill komma bort från sig själv – be en bön och gå till GUD!

  När man söker “andlighet” är förvillarna (förvillaren) och mediebolagen snabba att uttnyttja människors längtan.

  Inte för inte talar Jesus om vargar som slår sönder familjer och ormen som lurar människor (alkohol/new age självförverkligande/ockultism osv)

  Jag tycker det är fascinerande att se hur många popartister som så snart de blivit berömda, börjar fantisera om Alister Crowley och tacka honom för allt de fått uppleva…

  Det är klart att det dunkla och poetiska i världen och i själen fascinerar. Tyvärr kommer det ett (farligt) svar om man ihärdigt söker det (och glömmer att GUD finns)

  Sök Gud i stället! Det tar sån förfärlig tid att komma tillbaka!

  🙂

 5. Javisst är det som du säger här. De flesta okristna ser inte sambanden i det som visas eller spelas, och man kan lätt bli lurad att tro att det är påhittat och originellt och “bra”, men så är det inte, det gömmer sig mycket farliga saker i pop/musik/skådelspelarbranschen.
  De senaste åren har ju en hel del människor inom showbusiness dukat uner av narkotika/alkohol och det är människor som inte kunnat säga nej.
  Loggor och musikomslag lockar unga och oförstörda ungdomar att tro att det är tufft och hippt och att det ligger en underbar framtid i dessa saker, men det är lögn. Satans lögn.

  Ja tänk vad många det finns som tycker illa om de kristna, men vi ser ju i alla fall vad det ä som sker runt omkting oss och har sagt nej till det. Tack Gud att du räddat våra liv ur smutsen och frälst oss! /Maria

 6. Musik och religion

  Faktum är att även om man som person anser sig vara “ateist” elller sakna tro på Gud, utsätts man i kulturen och i samhället för “religiösa budskap” och “riter” och firar gamla förkristna helgdagar och speciella dagar under kalenderåret.

  Att satanismen/demoner är heta inom kulturen och många artister och producenter “hämtar inspiration” från dess grumliga vatten är en underdrift. Vilket massproducerat CD-omslag eller affisch har inte ockulta tecken och symboler någonstans?

  Skillnaden mellan troende och icketroende i det här fallet är att de troende ser symbolerna och handlingarna som kommande ur en verklighet, och inte ur artistens “fantasi.”

  Många icke troende hävdar att “kristna är paranoida” när de ser svarta mässor och liknande i musikvideos. “Det finns ingen Gud och ingen djävul.”

  (Om det är sant, varför ser musikbranschens loggor och skivomslag ut som de gör?)

  Vad menar Vigilant citizen med sin utläggning om Whitneys död?

  Han ser numerologiska kopplingar och rituell drag och kopplar de ockulta danserna på Grammy 2012 och Superbowl 2012 som programmatiska; som andliga signaler.

  Det är klart att man kan övertolka och se saker och fenomen som inte “finns.” Eftersom de flesta inte har intresset att luska ut vad de flimrande musikvideos visar och vad artisterna egentligen säger/står för, kan det vara bra att börja analysera dem, innan man slår fast att det *inte* är demoniska signaler/lekar på rutan, utan bara “Lady Gagas (mfl) livliga fantasi.”

  Världen och de icke troende är också religiösa. Ockultismen ses inte av många som en religion: det är den definitivt!

  (Åtminstone om man frågar GUD själv säger i GT/NT)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.