År 2011/Sverige kandiderar till MR-rådet. /Sopa rent

 

Skall Sverige verkligen kandidera till MR-rådet?  dvs Rådet för mänskliga rättigheter? har vi där att göra?  Iran gav för en tid sedan Sverige skarp kritik angående Sveriges inställning till tortyr, men, Hur gör Iran? Är det inte så att i Iran hängs man och stenas m m. Har de då något att säga..har vi tortyr i detta landet? nej.

I Kina och i många andra länder pågår daglig tortyr. och nu skulle man rösta i MR-rådet om att Libyen skulle uteslutas som land i detta råd,MEN det finns ju måååånga länder som inte borde vara med.

OCH:

Jag tycker inte man skall gå på världens lögner om ett stabilt och demokratiskt samhälle. Det kommer inte att bli demokrati, aldrig, det är bara ett fint ord som låter bra… snarare blir det kommunism eller fascism….oj, nu sade jag något som kanske inte var populärt, men ser man på vad som händer angående terror, upplopp, ledare som är icke önskvärda,  m m, så kanske man kan tänka sig att börja förstå vad detta som händer nu verkligen betyder.

*

Sverige BORDE SOPA RENT UTANFÖR SIN EGEN DÖRR FÖRST! 

*

 I dagarna berättas det en utländsk familj som skall splittras av våra svenska myndigheter, en mamma som ammar och  ytterligare  tre barn, skall få lämna babyn i Sverige och sedan bli utlämnad till sitt “hemland”.  …………..du har säkert sett detta inslag i något nyhetsprogram.

*

Ja så ser det ut i detta demokratiska människovänliga land. VAD säger Gud om detta? han som är kärleken…..

Vad är Jesu ord? Jo att vi skall älska vår nästa! Hjälpa vår nästa osv,   har man läst det?

Jesus säger: Kom till mig.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.