År 2011/Lindsey W/Rom 5:2-4/Genetic manipulation

 

“And we rejoice in the hope of the glory of God..  Not only so, but we also rejoice in our sufferings, because we know that suffering produces perseverance; perseverance, character; and character, hope.”  Romans 5:2-4     -Låt oss tacka Gud för möjligheterna att mogna och växa!

***

Idag    (läs Onsdag)   tar jag med en video med Lindsey Williams och  Alex Jones, Lindsey Williams talar om att något som ger effekt för hela världen kommer att ske inom de närmaste få månaderna. Det är en uppdatering om vad som ska ske i världen enligt Eliten. Mer information kommer om detta.

Jag är på sjukhusbesök större delen av dagen men återkommer med fler artiklar. Ha en fin dag!

*

Lindsey Williams: Globalists To Hijack Middle East, Cause Food Riots and Spike Gas Prices 1/2 : se film

http://www.youtube.com/watch?v=qa3X4paPCGo&feature=player_embedded   

While the current global revolt sweeping across the Middle East and North Africa is born out of a universal human cry for freedom, food security and a decent standard of living, it is important to understand that the global elite are waiting in the wings to exploit the chaos as an opportunity to re-order the geopolitical landscape in their image, particularly by exploiting the demonstrations as a vehicle through which to weaken and topple the Iranian government.

The primary reason why the US military-industrial complex and other western nations appear to be supporting revolutions which directly threaten the tenures of dictators loyal to them, Hosni Mubarak being a prime example, is that such consequences are a price worth paying if the number one target of the globalists — Iran — gets toppled in the process.

see: http://lindseywilliams101.blogspot.com/

****OCH:

TransHumanism & Genetic Manipulation ~ Tom Horn & Steve Quayle : Genetisk manipulation-   med människor 
http://www.youtube.com/watch?v=UvyNMprSr3g&feature=player_embedded#at=42

****

Hoppas du ser på dessa videos och länkar, och  tänker på hur farligt vi lever på jorden. Det finns mycket otäckheter och satan jobbar för högtryck för att knäcka människorna. Därför är människans enda tröst och räddning JESUS KRISTUS och frälsningen.

Kram f Maria! Vi “ses”!

6 thoughts on “År 2011/Lindsey W/Rom 5:2-4/Genetic manipulation

 1. Hej! Detta skeendet har väl upprepats något antal ggr nu eller hur? När man inte kan eller lösa saker eller inte vill se rättvis ske, då trixar man o fixar så man gömmer sanningen och gör den annorlunda…precis som du säger här , fast du uttrycker det bättre. Jag trodde att det var slut med att tjafsa om Al Q- men se nu börjas det igen. Det är fruktansvärt synd om alla dessa människor som sitter i klorna på dessa ledare, idag hade regeringen försökt muta dem….med pengar o dyl.. Gud välsigne dig. /Maria

 2. Tidningarna skulle kunna svämma över av Al Qaeda idag eller hur? Vad är det som gör att Khadaffi nämner Al Qaeda? Spelet går upp och ner nu.

  Frihetskämpar är för demokrati. Al Qaeda i magreb är för kalifatet. Ingen har sett Al Qaeda. De finns på ljudupptagningar och sätts i hemliga fängelser (Ofta får de betalt av osynliga händer).

  Frihetskämpar är inte terrorister innan det internationella kommunitetet utropar dem som terrorister…!

  När arabrevolutionen inte går i den riktning som Väst ställer sig bakom kommer ropen på Al Qaeda överallt i tidningarna! Så tror jag. 🙂

 3. Hej Janne nej det blir inte demokrati för att vi tjafsar om det bara i ord, eller slåss. Det är inte heller många som väljer Guds väg, för de känner honom ju inte. förnekar honom..Nej jag tror INTE att det kommer demokrati av dessa kravaller och mördande! Detta är bara ett sätt att förslava människor och göra värre saker. Det är inte de som protesterar som kommer att få rätt eller de vars anhöriga dödats, nej det är de som fortfarande sitter högst upp i denna elit….hörde idag att A-Q var skyldiga..det tyckte M Gadaffi det anser inte jag,,vad anser du? Vi har ju gjort vårt val:JESUS
  /Maria

 4. Frågan är vad vi väljer först: demokrati (som ofta blir symbolisk, eftersom vi inte kan rösta om speciell mycket) och Guds väg genom Jesus?

  Det blir inte demokrati för att ordet nämns allt som oftast.
  Tror du att demokrati kommer ur de här revolterna? Hur har det gått i Afghanistan och Irak?

 5. Hej Janne, ja tänk om jag kunde svara eller ngn annan som läser här, kunde. Stora frågetecken finns det gott om, och 10 år av terror har vi ju haft, ja. Men att vi skall strida till 2021-2050 kanske, nej det tror jag inte, det verkar dra ihop sig till slutänden inom en tioårs-period, så tänker jag då jag läser bibeln och ser på de händelser som sker nu.
  Ja människor har väl alltid velat ha demokrati, men det finns ju vissa “hinder” i vägen, bl a eliten, och de vet vi vilka de är.
  Nej, Gud är inte glad över denna utvecklingen, men det visste han ju hur det skulle komma att bli, han har ju tidtabellen och den förstår vi inte fullt ut. Han har SIN PLAN, sedan spelar det ingen roll hur mycket man försöker spela Gud……människorna försöker ju det- men de kommer aldrig att lyckas. Gud kommer en dag med domen.
  /Maria

 6. Vad vinner stormakterna EU och USA på arabrevolterna, kan man fråga sig? De brukar ju vara så snabba att gå till FN:s säkerhetsråd och intervenera militärt i internationella konflikter. Vad vinnar USA på att Khadaffi och Mubaraks avgång? Kanske de är pjäser man offrar för att klara statsskulderna genom petrodollarprishöjningarna som blir ofrånkomliga när det är oroligt i arabvärlden?

  Kanske är det så att vi går på den uppgjorda tidtabellen man satt upp:

  10 år av terrorkrig (2001-2011) följs av 10 år av demokratiprojekt (2011-2021)?

  Mycket lidande följer i människors planer för världen.
  Jag tror inte Gud är särskilt glad över oss. Varför all denna strid? Varför är det terror och diktatur överallt i världen, när alla människor vill ha demokrati och frihet? Svara på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.