År 2011 /M Gadaffi / FN /MissionXp

 

Upp till diskussion igen:

I en upp-och-nedvänd värld var Libyen FN:s domare i MR-frågor…

Libyen var tills häromdagen utsedd att fungera som domare att avgöra mänskliga rättigheter

Otroligt nog har Libyen under det gångna året varit världens domare för de mänskliga rättigheterna: först som ledare för (numera nedlagda) FN:s kommission för Mänskliga rättigheter.

Och sedan 2010 som medlem av FN:s råd för Mänskliga rättigheter tillsammans med MR-beskyddare som Angola, Bahrain, Bangladesh, Djibouti, Gabon, Ghana, Jordanien, Kirgizistan, Qatar, Pakistan, Uganda och Zambia (www2.ohchrs.org).

Fredagen den 25 februari avbröts Libyens medlemskap.
LÄS: mera.

Reflektion
Muammar al-Gaddafi kämpar i dagarna för sitt ledarskap över Libyen. Hans dagar är räknade. Intervjun med honom ovan visar oss bilden av en upp-och-nedvänd värld.

På samma sätt som Jan Eliasson aktualiserar frågan varför Europas ledare tigit om hans ledarskap, så är frågan hur FN kunde överlåta ordförandeskapet av global översyn rörande Mänskliga rättigheter till diktaturstaten Libyen… Ja, frågan är om inte FN är en större katastrof än Muammar al-Gaddafi?  /Dag Selander MxP

HÄR SER DU VIDEO och artikel:     http://missionxp.webblogg.se/

______

Mänskliga rättigheter? Ja det vore bra om sådana funnes, så man kunde se att rättfärdighet finns och rättvisa skipas.. /Maria

10 thoughts on “År 2011 /M Gadaffi / FN /MissionXp

 1. Ja Jesus är HERRE, och kommer alltid att vara det.

  Om vi gräver lite till i ´de där talen så kommer vi att se vad som hänt tidigare, och det är ingen avcker syn och inte den som kommer heller.

  Vad kan hända den 11/3, 11/4, 11/5…och vad händer med solen 2011-2012-2015 det är många som har sådana funderingar, rent vetenskapliga funderingar eller enligt Mayakalendern, som vi inte följer…..
  Ja bara Gud vet.
  /Maria

 2. Astrologer och Pythagoreiker och ordensbeprydda personer njuter av harmoniska tal… Jag tyckte det var lite konstigt att se sambanden mellan de historiska datumen:

  9/11 1973 (Chile kupp)
  9/9 1989 (Berlin faller)
  9/11 1990 (Bush tal NWO)
  9/11 2001 (WTC faller)
  3/20 2003 (Irak invasion, muhammeds födelsedag)
  2/11 2011 (Egypten frias)
  11/3 2011 (?)

  Strunt samma! Den som är intresserad av det får vara det. Vi vet ju vad det betyder. Det finns ingen makt i skuggorna. Jesus är HERRE! Fridsfurste och kung!

 3. USCH vad otäckt och felaktigt ovanstående är. Man lever i en fantasivärld/ockult värld där man tror på och får otäcka saker att ske. Det är sådant som icke går ihop med den troendes tankar och gärningar.
  Tyvärr vet man lite om sådana saker och går in i saker som man borde hålla sig ifrån.
  Det är sådant som den s k eliten umgås med. Varför är världen som den är, jo för att man blandar sig in i dessa hemska idéer och praktiserar mörka saker.
  Man framkallar mörkrets makter. Vi däremot vill leva i ljuset. Vad har mörkret med ljuset att skaffa….. /Maria

 4. (9/11, 2/11)

  I numerologi står siffror för olika saker:
  1 – aggressiv, manlig
  9 – största förändring
  2 – balans, union

  Number definitions
  There are no set definitions for the meaning of specific digits. Common examples include:[5]

  1. Individual. Aggressor. Yang.
  2. Balance. Union. Receptive. Yin.
  3. Communication/interaction. Neutrality.
  4. Creation.
  5. Action. Restlessness.
  6. Reaction/flux. Responsibility.
  7. Thought/consciousness.
  8. Power/sacrifice.
  9. Highest level of change.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Numerology

  (11/3 2011)

  Eleven (11) is a sacred number. When eleven is multiplied by the perfect number 3, the number 33 is produced, a number of tremendous occult importance.

  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/occultist_worship_numbers.htm

  En kuslig fantasivärld…

 5. Jesus är HERRE, men tydligen inte allas HERRE, Vad han säger vet vi ju, och det är verkligen en skam att annat planeras, långt bort ifrån hans ORD.
  Det finns planer som är människogjorda och Gud kan vända allt till något annat, men han kommer ju en gång för att döma, vi kan inte döma världen för den smuts som den gör, men GUD kan och ska.
  I NWO:s plan ligger ju tydligen planen att totalt sänka den afrikanska delen av världen, det finns bevis på det.
  Nu är det snart den 11/3 och man varnar för att det ska ske ett blodbad, bl a skall Musl. brotherhood ha en plan…….talet 11 tycks vara en kod…..att marschera in i ett visst land. Sorglig ja mer än sorgligt är det.
  Bibeln är vad vi går efter, d v s Guds Ord. /Maria

 6. Kanske är det så att schemat är satt och planläggningen går på klockan, och det kan ju inte vi göra något åt. Gud kan rycka schemat ur händerna på dem som använder människor som klossar i maktspel. Ghadaffi är ingen riktig fiende till det internationella samfundet, vad jag hört. Problemet är inte hans våldsstyre, utan är att han rör sig lite väl självständigt i förhållande till kolonialherrarna. Skulle tro att det samma gäller Mubarak och resten. Det gick ju bra med “stabiliteten” i regimerna för några veckor sedan. Och nu går det inte bra? Vem varnade för diktaturer i Nordafrika och mänskliga rättigheter för fem-sex månader sedan? Vore kul att få ett svar på den frågan av någon journalist!

  En tecknad ruta i NYT i dag har överskriften:
  “Ground Zero for the Revolution”. – Ground Zero (9/11 2001) for the arab revolution (2/11 2011). Riv ned och bygg upp.

  När man tänker i 10 års planer (riv ned- terror- bygga upp) blir man lätt förtvivlad över hur människor utnyttjas. Ta bort detta Babelsbygge! Bry oss om varandra, utan media eller byråkrathjälp!

  Vad tror du Jesus skulle ha sagt om “revolutionen i arabvärlden?” Vad säger han om saken i Bibeln?

  🙂

 7. Hej Janne, bra att du reagerar, det gör jag med. Vi har Guds ord vi som tror, och de räcker hela livet.
  Tack vare Guds ord och den helige Ande kan vi se vad som pågår, vi sticker inte huvudet i sanden.

  Det är väldigt tydligt det som sker i utsatta länder och vad högre organ planerar/tycks ta hand om.
  Det var ju tal om upplopp i Marocko men det blev inte så, man kan ju fundera på anleningarna. Ja vi har hört alla historier görr, men det är väl några historier kvar som är repris på det som skett genom alla tider: verkligt krig.

  Jag är inte uppretad, det är nog inte du heller ..men sorgsen Vi håller oss till Gud. Han leder oss. Gud välsigne dig! /Maria

 8. Ursäkta att jag brusar upp! Tänder på alla fyra när man ser bokstavskombinationerna. All talk and no walk.
  När nu kristna kyrkan verkar ha svalt FN budskapen, kanske det vore bra att studera organisationen lite närmare?

  Behöver kristna hoppas på (konstruerade) mänskliga rättigheter, när vi har GT och NT?

  (Flyktingströmmar och EU)

  FN flyttar och övervakar flyktingströmmar i gamla (och nya) koloniala konflikter. Flyktingströmmarna blir till slagträn i en humitär interventionsdebatt (NATO/FN) och förvandlas till billig arbetskraft i en ny sättning (EU). Skulle förvåna mig mycket om Nordafrikansk arbetskraft inte ses som ett kapital värt att förvalta större skala de kommande åren! Kina trampar i i Östafrika och EU behöver slå vakt om vår roll på kartan! Revolterna sveper över hela Nordafrika, snart även Saudiarabien och OLJAN där!

  En fråga: Varför inga revolter i Marocko? Då skulle flyktingarna tvingas fly till Spanien och sen utnyttjas som billig arbetskraft i apelsinodlingarna…Och det gör det ju redan. Flytta människor, dela länder, frigöra oljan. Hört historien förut? Nyss delades Sudan i två bitar av samma orsak som Libyen nu ses strida. En del av landet utan olja, en del med oljan.

  Ha de mänskliga rättigheterna gått före krigen för tillgång till olja, gas, mineraler, guld, diamanter, land och geopolitisk position?

  Varför reta upp sig? Vi ska hålla oss till Herren. Vad som än händer! Herrens lag håller och vi får vara glada och göra vad vi kan för honom.

 9. Människor vet så lite- varför bryr de sig inte?
  Vad vet man om detta Jättestooora organ? Inte mycket, man är imponerad av storslagenheten. Men alla vill inte veta vd de egentligen gör, för då blir det inte så storslaget längre.
  Ja kristen tro håller, genom allt.
  Nej man vill inte tro för det finns ju niga “BEVIS” på att Gud finns.
  Man måste kanske göra något slags bevis då…men hur.
  Jesus lever säger jag.
  /Maria

 10. FN:s mänskliga rättigheter räcker så länge lagret räcker. Har lagret räckt någon gång? Har FN någon gång gjort något vettigt? Det som inte är vettigt får vi sällan reda på, av förklarliga skäl. Svenskarna har några riktiga missar i synen på omvärlden, vad jag tycker:

  1. Sverige var inte neutralt under WW2
  2. FN dyrkas i smyg i Sverige, utan att någon egentligen kan ge stöd för sin beundran (få läser FN dokument, ännu färre orkar bry sig)
  3. Sverige är ingen neutral nation (NATO medlem?); nu inkorporerad i en korporatistisk världsordning, styrd av jättbanker och militära projekt (vapenindustri, vetenskap och forskning) och av internationella institutioner (EU/FN/USA/NATO mfl)
  4. Sverige är en loyal medspelare (sedan Palmes död), och säger inga plumpheter. Plumpheterna når aldrig radarn.
  Vi är bäst! I smyg i alla fall!

  Kristen tro ska hålla, om så jorden välter.
  Varför inte sälla sig till Jesus?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.