År 2011/ Libyen och Irak m m. VAD är det som händer?

 

Libyska Blixtkriget och det kommande Irankriget

Av Zen Gardner

http://www.pakalertpress.com/2011/03/21/the-libya-
blitzkrieg-and-the-coming-iran-war/?utm_source=feedburner&utm_medium=
feed&utm_campaign=Feed%3A+pakalert+%28Pak+Alert+Press%29

Översättning Gertie Dahlberg

Om man följer nyheterna om Libyens utveckling är det ett mästardrag av NWO-kontroll. Snabbheten med vilket de förmodligen lyckats få internationellt samförstånd, inte bara för att skapa en så kallad ”flygfri zon” utan för att dundra på vilket mål de vill, har varit ett diplomatiskt blixtkrig.

Vad som tog åratal att övertyga Nato-nationerna att ge sanktion till att attackera Irak har bara tagit några veckor när det gäller Libyen.  Och allmänheten är tydligen ombord och litar på den FN-sanktionerade aktionen.  Det finns inte en skymt av protest eller kritik till allt detta utom i den alternativa media.  Och även om Khadaffi ville ha vapenvila så insisterade pressen på fortsatta strider, så de har gått vidare och nu kommer det att utvecklas.

Mellanösternkris ger PTB styrka

Dessa globala strategier skapar den önskade dynamiken för att få in den fullständiga militariseringen och dominansen i hela mellanöstern.  Förvänta er att PTB bygger på det och snabbt under den här tidsperioden, speciellt då attackerna på Libyen eskalerar.  Medan världen tittar på kan ni vara säkra på att de kommer att med makt gripa tag i andra länder, så fortsätt titta runt för ”orapporterade” historier eller problem som de försöker dölja eller mörklägga.  cover up:

Hillary klättrar uppåt

Något annat som händer är den växande signalen från media att de stödjer Hillary Clinton för hennes så kallade förmåga att ”vidta åtgärder” medan man sätter henne i kontrast till Obamas klara brist på ledarskap.  Precis som dollarn så är Obamas ”ledarskap” vad man tror att det är, medan han faktiskt är bara ett påhitt av NWOs fantasi.

Som vi känner till så är Obamas image bara värd så mycket som NWOs språkrör MSM säger att den är.  Det är uppenbart för varje tänkande person att det inte finns någon ledares ben i den kartongurklippta kroppen, som är fallet för alla placerade NWO-marionetter.

Men se nu, det verkar som om de kanske placerar Hillary till att skaka om saker oh ting, medan de tillåter att mer och mer kritik riktas mot Obama.  Hans publicerade upptagenhet med sport och nu också turnerandet i Latinamerika mitt i allt detta är tänkt att vara en bortkoppling av någon anledning. Det kommer att vara gradvis, men om den här trenden fortsätter kan vi få se marknadsföringen av en ny presidentkandidat, eller som blir en test på den offentliga arenan.  Även Drudge har kallat detta för ”Hillarys krig”.  Men vi måste undra, varför poserandet?

Se upp med programmeringen

Det handlar om mörkläggning, omvänd sanning och utelämnande.  Att USA till synes tar ett steg tillbaka när det gäller aggressionen i Libyen är en viktig signal i sig själv: de vill att vi skall veta att ”en ny världsordning kommer att vara mer effektiv än att bara låta USA styra världen”.  Det blir också internationell inblandning i vad som än följer på Libyens fall.  Mycket smart.
Frankrike hoppade in till tonerna från spelmannen och tog ledningen i attacken. Undrar vad de blev tillsagda att göra när de vände sig mot en tidigare vän?


Frimurarhälsning utbyttes av medlemmar av ”Broderskapet”. 
Menar ni att de förråder varandra? Det kan ni slå vad om!

Mer för att vilseleda media

De som är vakna vet att vi inte kan tro på regeringens nedtoning av strålningsfaran – efter allt, titta på deras uttalande vid 9/11 ”allt klart” vid ”ground zero” som har lett till döden och sjukdomar av tusentals.  Eller nedtoningen och medias tystnad över Golfkatastrofen.   
Ironin i det hela är, som så ofta, att USA kommer att anklaga andra nationer för ”missbruk av mänskliga rättigheter” och ”förtryck av folket” eller att ”inte informera allmänheten om sanningen”, medan man uppenbart är den huvudsakliga lagöverträdaren.

På samma sätt placerar media händelserna i Mellanöstern och vem som ”backar” är totalt bara rök och speglar.  Det föregivna språket instruerar massorna om vem är ”god”, vem är ”dålig” och ”vem behöver bytas ut”.  Försök att vända på allt som MSM säger och ni kommer i närheten.

HÄR LÄSER DU HELA ARTIKELN:

http://www.nyapolitiken.biz/int_politik/libyska-bixtkriget.html

/Maria

  VAKNA   VAKNA…..ni som sover….och inte ser vad som sker….

11 thoughts on “År 2011/ Libyen och Irak m m. VAD är det som händer?

 1. Vad vet den vanlige svensken om vad som sker? Jag pratade med en person idag som sade att det är väl bättre att INGET veta.
  Jaha de har röstat- men är det bara deras tyckande som räknas? Vad tycker svensken o alla andra?
  Alla saker som är felaktiga hinns upp, alla saker som sker i mörkret blir sedda till slur- och Gud har redan sett dem
  /Maria

 2. Skillnaden mot Irakkriget är att nu struntar man i att gå till de nationella parlamenten för att rösta för deltagande i krig, det räcker med att skriver FN resolution och sen “köra.”

  I Sverige har Riksdagen röstat för Libyen och NATO-samarbetet. Bra att de röstade i alla fall. Kanske svenskarna tycker NATO är bra? Vi behöver inte rösta om det, förstås?

  Nu ska NWO “rädda självaktningen” (efter misslyckandet i Irak och Afghanistan) i ca 10-15 nya konflikter. Det går ju bra för dem…!

  Ordspråk:
  Till slut hinner katten upp sin svans.

 3. Ja det ÄR verkligen snurrigt, det är så snurrigt så det är sjukt. Det är väl därför det är gjort som det är gjort (planerat) för att man inte ska förstå denna röra.
  Det kunde vara så bra, men det finns de som bestämt annorlunda. KAOS är granne med Gud har man sagt. Och Gud vill så gärna att man skall vara ett Guds barn. KOM till Jesus, säger vi.
  /Maria

 4. (Revolution leder till demokrati)

  Länken till pdf-filen “Which road to Persia” (2009) har tagits bort! Jag läste den medan den fanns på Brookings site. Det var 150 sidor om vad som planerades för Iran 2009 – hur man skulle få tilll stånd regimskifte med olika medel (stödja olika grupper, facebook-demonstrationer, säkerhetspolisaktiviteter osv), utan att synas för mycket.

  Det pågår en rätt stor revolution som ska resultera i en “på nytt enad och fredlig värld.”

  När nu revolutioner leder tilll demokrati och frihet, varför inte ha dem överallt på samma gång?

  Varför kan inte vi medborgare stödja rebellgrupper som kämpar för frihet runt om i världen, och sätta in pengar på pg konton? Nej just det, det kallas ju stödja terrorismen…

  Vi ger pengar vid katastrofer, inte innan de hänt…!
  Hjälp, vilken värld! Snurrigt, eller hur?!!

 5. Hej gåtorna skulle vara mycket mer besvärande om de ställdes till de personer som tror på dem eller som tror på demokrati och att allt är lugnt, vilket det inte är.
  Jo det är verkligen fascinerande att planer på demokrati är skrivna av grupper som är off skyddade…vem skyddar folken?
  Skall se länkarna- de ser intressanta ut. Tack.
  /Maria

 6. (Gåta 2)

  Vilken demokrati ryker i bakgrunden?

  Svar:
  Vår demokrati på export.

  Fråga:
  Hur många hemligstämplade papper ska det produceras?

  Svar:
  Så många papper ska det skrivas att man (EU/FN/USA/NATO) får fortsätta göra det som står på listan, utan att ta den jobbiga omvägen över parlamenten.

  Är det inte fascinerande att väst sprider demokrati i världen med planer skrivna av privata grupper och av offentligt skyddade grupper (millitär planering), där medborgarinflytande egentligen saknas?

  (Två länkar till en grupp som planerar för andra länder)

  Libyenkampanjen har fått kritik, däremot ska det internationella samfundet gå in i länder som hotas:
  http://www.brookings.edu/opinions/2011/0401_obama_arab_spring_dervis.aspx

  Vilken väg tilll Persien (färgrevolutionsplan för Iran, 2009):
  http://www.brookings.edu/papers/2009/06_iran_strategy.aspx

 7. Mycket bra gåta och ett tokigt svar Vad håller man på med???
  Jag har just förstått att strålning har nått Sverige fr Japan, lägger in det nu./Maria

 8. Hur många överträdelser skall man få göra och hur många hemligstämplade papper skall få finnas och hur många människor tiger om sanningen??
  Detta vill jag veta.
  Det är verkligen en ond värld vi lever i.
  /Maria

 9. Intressant, hhhmm! Du ser också o hör vad de säger om Sveriges inblandn i Libyen…hemligt? Reagerar ingen mer än vi två? Många besökare, men de är så tysta…snart faller världen i alla fall
  Skulle vilja att du skriver här varje dag om hur det verkligen är. ….återkommer om det!
  Hälsn Maria

 10. (Regimskiften stödda av FN)

  Helt klart ska alla gamla diktaturer ut och ny regimer in. FN går från passivitet (flyktingarbete, fredspatruller) till aktiv militär inblandning i världens konflikter. Det som skedde i Elfenbenskusten igår, där FN attackerade regeringsstyrkor är en stor policy-förändring!!

  Begrepp som 1 “responsibility to protect” (FN resolutioner säger att (i regel) väst måste skydda civilbefolkningen i konflikter) och 2 “humanitarian intervention” (snarlik term som nr 1) motiverar aktionerna. Båda betyder krig, men i lite olika valörer.

  Tydligen kan FN nu beställa militära uppdrag som utförs av de internationella samfundet/NATO/USA/EU (Det internationella samfundet, det vi här kallar NWO!!).

  Det här betyder att FN och diverse styrkor kan blanda sig i konflkter/intervenera/stödja utbrytargrupper för att åstadkomma regimskiften, med stöd av FN resolutioner och påtryckningar från policygrupper i väst (de vanliga slutna angloamerikanksa strategi-tankesmedjorna CFR/RAND/Brookings/Royal institute for internat. affairs som planerar kampanjer av den här typen)

  På New York Times ledarsidor har flera skribenter under de senaste dagarna uppmärksammat läsarna på att det är fler länder i världen som har samma problem med styret som Egypten. Det talas om att Uzbekistan, Kazakhstan,
  Yemen mfl länder också borde se mer av USA/FN/EU/NATO:s stövlar/banker/policyplanering för regimskifte/stödja separatister/folkliga protester (sk färgrevolter/färgrevolutioner).

  http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12960308

  1 FN slår till i Elfenbenskusten (med franska styrkor bla)
  idag (RTP, upprätthålla “demokratin” efter pres. Gbagos valfusk/vägran att lämna makten)
  2 Libyen bearbetas med flyg (Qadaffi ska bort, ny regim)
  Rebelgrupper som defineras som terrororganisationer enligt EU/USA lagstiftning stöds.
  3 Yemen och strider med Al Qaeda fortsätter (pres. Saleh ska bort)
  4 Syrien har seglat upp som nästa land som kan utsättas för samma “regiskiftesprogram” vi ser utföras i praktik i hela Mellanöstern.
  5 Iran blir en kommande öppen konflikt?

  (Några citat)

  (Yemen)
  “The US wants Yemen leader to step down” (NYT headline 4/4 2011)

  (Kazakhstan)
  “…The world has a major stake in Kazakhstan.
  Learning from mistakes in Egypt, the West should use tough love to encourage better governance.” (W Courtney, ex US ambassador to Kazakhstan)

  (Uzbekistan)
  “…The US and the EU should rethink their positions and send a clear message to Uzbekistan.” (NYT 4/4 2001, S Swerdlow)

  http://www.nytimes.com/2011/04/05/opinion/05iht-edswerdlow05.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.