År 2011 / Ecoli och antibiotika /Natural News

 

 

Ecolibakterien var genmanipulerad till att producera mänskliga dödsfall!

Måndag, 6 juni, 2011
Av Mike Adams, Editor för NaturalNews.com

http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html

Översättning Gertie Dahlberg

Ecolibakterien var genmanipulerad till att producera mänskliga dödsfall! Den här speciella Ecoli-variationen är en medlem av O104-stammen och O104-stammen är nästan aldrig (normalt sett) resistent mot antibiotika. För att de skall få ett sådant motstånd måste de upprepade gånger ha utsatts för antibiotika för att ge ”mutationstrycket” som knuffar dem mot fullständig drogimmunitet.

Även om vegetarianernas beskyllningsspel nu pågår runt hela EU, där en superresistent stam av Ecoli gör patienter sjuka och fyller sjukhusen i Tyskland, är det praktiskt taget ingen som talar om hur Ecoli kunde så magiskt ha blivit resistenta till åtta olika klasser av antibiotika och sedan helt plötsligt dyka upp i livsmedelskedjan.

Den här speciella Ecoli-variationen är en medlem av O104-stammen och O104-stammen är nästan aldrig (normalt sett) resistent mot antibiotika. För att de skall få ett sådant motstånd måste de upprepade gånger ha utsatts för antibiotika för att ge ”mutationstrycket” som knuffar dem mot fullständig drogimmunitet.

Så om ni är nyfikna på ursprunget till en sådan stam kan ni i grunden vända på den genetiska koden för Ecoli och bestämma ganska exakt vilken antibiotika den utsattes för under sin utveckling. Detta steg har nu tagits (se nedan) och när ni tittar på den genetiska avkodningen av denna O104-stam som nu hotar livsmedelskonsumenter över hela EU så framträder en fascinerande bild av hur detta måste ha kommit till stånd.

Den genetiska koden avslöjar historien

När forskare vid Tysklands Robert Koch Institute avkodade den genetiska makeupen av O104-stammen så fann de att den är resistent till alla följande klasser och kombinationer av antibiotika:

* Penicillin
* Tetracyclin
* Nalidixinsyra
* Trimethoprim-sulfamethoxazol
* Cephalosporiner
* Amoxicilin/Clavulanicsyra
* Piperacillin-sulbactum
* Piperacillin-tazobactam

Dessutom besitter O104-stammen en förmåga att producera specialenzymer som ger den vad som kan kallas ”bakteriers superkrafter”, mer kända tekniskt som ESBL:

”Extended-Spektrum Beta-Lactamases (ESBL) är enzymer som kan produceras av bakterier som gör dem resistenta mot cephalosporins e.g. cefuroxime, cefotaxime and ceftazidime – som är den mest använda antibiotikan på många sjukhus”, förklarar Health Protection Agency i Storbritannien http://www.hpa.org.uk/Topics/Infect … ).

Skall vi få reda på varför ehec-utbrottet skedde? Vad är sanningen?/Maria

Läs mer:

http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/genmanipulerad-ecoli.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.