2010/År 2011 är snart här.Be för Sverige!

 

Trygg hos Jesus

Ett Nytt År väntar på oss alla. Vi är många som önskar olika saker, och det viktigaste är ju att människor får veta om Jesus och hans budskap till oss. Idag är det nyårsafton och så många människor är ute och firar, och många av dem  firar ganska ordentligt.

En liten sång kommer här om hur det kan se ut:

*Jag gick genom staden, bland människor många. Jag såg hur de trängdes i varuhus många. Man äter och dricker, men ändå är nöd. Ty människan lever, men ej endast av bröd.

Kör: Men då hörde jag Herren, han talade så: “Vem skall jag sända och vem vill gå?” Jag svarade: “Herre, här är jag, sänd mig, Nu vill jag gå ut och predika om dig.”.

Jag gick ner till torget, bland ungdom och bilar, Man dricker sitt öl och man tar sina silar. Men själen är sargad och blicken är matt, Man söker sin lycka, men får ej den fatt.

Jag gick över gården, där småbarnen rasar, Jag hör deras gråt och mitt hjärta det fasar, ty nog kan de svära, men ej tala rent, Så lär dem att bedja, Det kan bli försent.

Jag gick ner till parken, det var vid den tiden, Då larmet har slocknat, och dagen är liden. På soffan i parken, en drinkare satt, Kostymen var trasig, och det går emot natt.

Jag gick ner till hamnen, Vid havsvikens stränder Låg båtarna många, från olika länder. I tanken jag fördes till hedningar mång´, Som dyrkar sin avgud, med dans och med sång.*

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet#p/f/58/l-C1qtvlNdI  Jesus Paid It All

Människor söker, och en del hittar rätt och kan ta emot Jesus, men många finner aldrig ro. Det är för dem som vi finns, finns för att berätta, om och om igen, om Frälsaren.

BED FÖR SVERIGE!

Önskar alla mina besökare här på sidan Ett Välsignat Nytt År 2011, välkomna att besöka även i fortsättningen      Kram f Maria!

2 thoughts on “2010/År 2011 är snart här.Be för Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.