Antikrist /Världsregering

Människor vill gärna veta mer om ANTIKRIST och när han kommer och vem han är. Det vi behöver veta finns att läsa i Bibeln. Men nu är det ju så illa att alla inte vill läsa Bibeln, eftersom de inte tror. Hur skall man göra då? För oss som är troende är det ett sätt att nå ut med budskapet om Bibeln och om framtiden- det är att skriva om det, så som du läser dessa rader nu.

Har man tur predikas det i kyrkorna, men där får man tyvärr inte reda på så mycket. Det är min erfarenhet. Därför är den bästa källan Bibeln. Jag kommer här att ge dig bibelställen där du kan läsa om Antikrist och hans regering. Vadå regering? Jo, Antikrist kommer ju att styra världen en dag- för en tid. För en tid? Ja, innan Jesus kommer tillbaka kommer vi att ha en världsregering. Och det blir tufft, mer än tufft.

Här kan du läsa om de tiderna: Upp boken 13:3; 13:5-7;  Ja du kan läsa HELA kapitel 13. Upp 14:9-12, Upp 19:20; 20:10;   1 Johannes brev 2:18,  2 Joh vers 7;  2 Thess 2:3-12;  Daniel 9:27.

Dessa bibelställen vill jag ge dig idag, och jag kan säga dig att vi är på väg mot ett annat samhälle-tid-regering-värld-slut. Fortare än du anar. Men glöm inte: JESUS KRISTUS ÄR PÅ VÄG TILLBAKA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.