Antikrist/ I de här tiderna. D W m m

   Förbli i Herren.

Hela världen är i olag, det håller du nog med mig om. Frågan är bara hur många som inser sanningen i det som utspelas var dag framför våra ögon då vi ser nyheter och hör nyheter. David Wilkerson är en av dem som har reda på sig. Han skriver följande:

*Om du sorterar bort det mystiska och”spökliknande” i de uppenbarelser Guds profeter haft, finner du en tydlig förutsägelse att “Superstjärnan Antikrist” skall framträda i de yttersta dagarna. Han trotsar Gud och förföljer alla verkligt troende. Han kommer i fredens namn för att upprätta lag och ordning. Han lyckas förändra lag och rättvisa. Han kommer att exponeras som en satans bedräglige son.
Bibeln visar att hans terrorregim kommer att bli kortvarig men totalt ödeläggande. Denne falske diktator som förskapar sig till ljusets ängel kommer att bedra hela världen.
Tänk bara på den makt som Förenta Staternas president nu gör anspråk på. Män i höga ställningar kämpar sig till maktpositioner utan tidigare motstycke. I ljuset av den sista tidens utveckling är det inte särskilt svårt att förstå Bibelns förutsägelser att Antikrist skall sitta som en gud på sin tron och kräva alla folks respekt och tillbedjan.* D Wilkerson.
Det var några år sedan som DW kom ut med boken SYNEN, men det är verkligen sanna saker han skriver om. Vi kan ju tydligt se vad som händer överallt i ekonomin, i händelser som skakar om oss rejält. Och det är ju bara en liten duvning egentligen, för snart kommer det att skaka ordentligt. Inte alla inser det och det är tragiskt, inte ens bland de som säger att de är troende finns den rätta kunskapen, Bibeln och dess sanningar. VILL inte folk veta? Ja den frågan ställer jag mig.
*Hebr 12:26  Den gången kom hans röst jorden att skaka, men nu har han lovat och sagt: Än en gång skall jag komma inte bara jorden utan också himlen att skaka.*
http://www.pamil-visions.net/2010-the-year-the-earth-shook/213103/

OCH:

Märklig profetia om 112 Påvar

St Malaki lämnade år 1139 uppgifter om att han såg att det skulle komma 112 påvar. Och Benedikt är nu Påve nummer 111. >> Vad skall hända med honom? Krafter är igång som vill byta Påve på grund av alla skandaler.>> & >> & >> Om den här märkliga profetian stämmer, så kan näste påve vara… ja gissa vem? (Upp13)

Vi kan läsa mer om det här i Holger Nilssons artikel på Flammor >> Den här videon är ett måste att se >> Frågan är alltså, om det här har med den falske profetens framträdande att göra? Tillsammans med alla tidstecken som sker är detta en mycket möjlig utveckling. Lägg märke till att den falske profetens framträdande i Uppenbarelseboken 13 kommer under en stor ekonomisk omvälvning.

Katolikerna själva benämner Rom som staden på de 7 kullarna.

Upp: 17:9 Detta är det sinne som ger vishet: de sju huvudena är sju berg som kvinnan sitter på. De är också sju kungar.

Enligt profetian om den siste Påven som kallas: Peter från Rom(!) så skall han hålla väldigt hårt på sin roll som Petri efterträdare. Han skall hålla väldigt hårt på läran (traditionen) inom den katolska kyrkan. Det kan stämma in med de profetior David Wilkersson beskriver i boken Synen.

Boken Synen Kap 7:

*Jag ser en stor övernaturlig förening av alla sanna Jesu Kristi efterföljare. Slutna tillsammans geom den Helige Ande. De har fullt förtroende för Jesus Kristus och hans ord. Denna övernaturliga förening av alla bibeltroende blir ett slags underjordiskt gemenskap. Den kommer att omfatta Katoliker och protestanter ur all samfund. Den binder samman både unga och gamla och svarta och vita. Alla jordens nationer finns representerade medan den synliga “superkyrkan” vinner allt mer politik makt, så kommer den här osynliga övernaturliga församlingen att växa enormt i Andlig styrka. Det förföljelsevansinne som jag ser drabba jorden kommer att driva de kristna till varandra och till Jesus. Samfundstillhörigheten kommer så att vara av mindre betydelse och större vikt läggs vid Jesu återkomst. Den Helige Ande kommer att skapa en gemenskap mellan människor ur alla samfund och samhällsgrupper.* DW  /Elvor och Janne. se

http://www.elvorochjanne.se/profetiskt/nyheter/OHLINS24-12-09.html

Vi kan läsa mer om det här i Holger Nilssons artikel på Flammor >> Den här videon är ett måste att se >> Frågan är alltså, om det här har med den falske profetens framträdande att göra? Tillsammans med alla tidstecken som sker är detta en mycket möjlig utveckling. Lägg märke till att den falske profetens framträdande i Uppenbarelseboken 13 kommer under en stor ekonomisk omvälvning. /elvorochjanne.se

Ja nu har du fått lite att ta in om det som står för dörren. Gud välsigne dig och håll dig vaken./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.