Änglar/ Änglauppenbarelse i Finland/VIDEO

 

 

Änglauppenbarelse i Finland/ Angel´s appearence in Finland

Ängel uppenbarade sig i Finland med ett speciellt budskap. Denna video berättar om en uppenbarelse som många fick se och ängeln hade ett budskap, och jag tror att det är mer än hög tid att man som kristen tar sitt kall på allvar, det vill kvinnan Marita i filmen göra. Jesus kommer tillbaka vare sig man vill det eller ej,och då måste man veta var man står- står man på grunden Jesus? Eller vill man inte veta av honom? /Maria/

VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=fUiHKArHkj4&feature=youtu.be

 

10 thoughts on “Änglar/ Änglauppenbarelse i Finland/VIDEO

 1. Hej André Tack för tipset! jag skall titta. Det finns så många falska förkunnare och man kan kalla dem religiösa. Hur var det på Jesu tid och hans kamp?
  Det vet vi.
  Tidningen Dagen brukar jag numera inte läsa för den är falsk i sitt utförande, religiös, och jag är inte religiös– m m och tidn Världen idag är underställd U Ekman, som jag verkligen inte har förtroende för, han och påven…../Hälsn Maria

 2. Hej André Jag har bara varit i två församlingar, på besök, som jag kan säga var ärliga och Jesuscentrerade och ärliga att vilja gå Guds väg. Två stycken på över 25 år.De lever fortfarande ut Jesu budskap och jag hoppas få komma dit igen, men de är mycket långt härifrån och vitt skilda från alla knepiga falskheter och oärliga människor.
  /Hälsn Maria

 3. Maria,

  Självfallet skall man bedöma och ifrågasätta saker som går fel i en församling. Det finns exempel på där saker går snett i en församling och det beklagar jag! Men jag är övertygad om att en hederlig församling eftersträvar att vara det Gud säger i sitt ord!

  /Ha en trevlig eftermiddag!

 4. Hej
  Då kan jag kalla det för en icke seriös församling, jag vet alldeles för många sådana tyvärr.

  Jo vi kristna HAR rätt att döma, så står det faktiskt i ordet- då saker sker som icke är av Kristus har vi rätt och SKA ifrågasätta.Många bibelställen är ganska så hårda där Jesus talar om hur det ska vara och hur det icke bör få gå till, dem ska man läsa, men de är svårhittade minsann.Det talar om för mig att jag inte har där att göra.

  Jag förkastar inte GUDS FÖRSAMLING- inte den HAN menar- men många av de som FOLK ihärdigt stannar i trots att de är på väg åt fel håll, det är en sorg.’Hoppas du förstår vad jag menar.

  Jag säger inte att jag eller andra är fullkomliga, det är bara Jesus som är det- det jag säger är att man “tolkar” bibeln, man läser den inte och gör som GUD säger, det är ett av de stora felen, och har alltid varit. /Ha det så bra/Maria

 5. Maria,

  Ingen församling är fullkomlig. Min hemförsamling (fridsförbundet) är heller inte fullkomlig. Även pingstkyrkan är inte heller fullkomlig osv. Ingen kristen församling kan vara fullkomlig eftersom den består av vanliga människor och vi vet att ingen människa är fullkomlig osv. Däremot så tror jag att det är att dra det för långt, genom att hävda att en seriös kristen församling är en villolära. Att vara med i en seriös kristen församling är naturligtvis ingen villolära. Vi som kristna har ingen rätt att döma, Jesus själv undervisade i t.ex. Matt 7:1 “Döm inte, så blir ni inte dömda“. – Jag håller med Dig Maria att det ibland kan vara skönt att få vara ensam med Jesus. Det händer ibland att det går månader innan jag besöker en församling osv. Men vi skall nog inte förkasta Guds församling!

  /Jag önskar en trevlig solig dag!

 6. Hej André
  Ja du får fråga mig..jag/vi tillhör ingen församling alls sedan många år,och det är verkligen skönt och Gud tog oss ur de sammanhangen som var allt annat än bra, tala om villoläror!och andra saker som inte var från Gud, jag har en bred erfarenhet.
  Läs här på sidan om Guds församling- det är alla som tror på Kristus- men som inte går med i ekumeniken m m.
  Jag är så tacksam att Gud gjorde vad han gjorde och jag kommer aldrig att gå in i ngt mer om inte Gud säger det, jag låter honom leda- för sanningen.Gud säger gå ut ur Babylon m m.
  Det är skönt att få vara ensam med Jesus.

  Läs Allan Svenssons sida, finns i kategorierna.

  Jag hoppas du får vad du behöver där du är, men det verkar inte vara vad jag vill ha. /Maria

 7. Hej Maria!
  Tack för ditt svar! Får man fråga vilken församling du tillhör? På min website framgår vilken församling jag tillhör! Det är bara att klicka på mitt namn så kommer man automatiskt till min website.

 8. Hej André! Tack för din fina hälsning. Jo man kan bädda in youtubeklippen, men denna layouten är för smal för klippen, tyvärr. Tekniken finns men inte möjligheten. Se gärna min Youtubekanal MariaEvighet- se den i kategorierna till höger på sidan.
  Jag önskar dig allt gott resten av sommaren. Jag fotade i hamnen här hemma igår och det var så vackert i solnedgången.
  /Maria

 9. Hej Maria!

  Trevlig och betydelsefull blogg du har. Tips! Det går att “baka in” videoklipp från Youtube direkt in i sin blogg. Det är bara att bädda in koden och klistra in den i HTML läget på sin blogg. Kan låta krångligt, men det är lättare än man tror. Man kan också fråga supporten om man är osäker! Jag önskar en trevlig solig sensommar kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.