Aldrig mer tillbaka! /Korsets väg. Frid.

 

Foto Maria

Foto Maria

 

För mig skulle det aldrig gå att gå tillbaka till att vara en ofrälst! Nej, aldrig.  Visst, stegen har varit mycket tunga många gånger och man har undrat hur man skall lösa olika saker, men så småningom kommer man fram till att:  det är ju inte vi som skall lösa problemen!  Det står ju att vi ska lägga bördorna på Herren! Då gäller det ju att göra just det och inte tveka i sin tro. Jag vilar vid korset, ingen annan plats kan få mig lugn. Jag önskar att ALLA ville följa Jesus!

*

1 Petr 5:7
Och kasta alla era bekymmer på honom, ty han har omsorg om er.
Fil 4:6
Gör er inga bekymmer för något utan låt Gud i allt få veta era önskningar genom åkallan och bön med tacksägelse.
 

*Hjälplös i mig själv, låt mig få vila, O min Jesus, invid korsets fot Och tillbaka dit beständigt ila Undan syndens dom och lagens hot. Låt mig ingen annan frid begära Än den frid från korset strömmar ner, Och ej söka någon annan ära  Än den ära, du med korset ger, Och ej söka någon annan ära  Än den ära, du med korset ger.* /Lina Sandell-Berg

/Maria

Korsets väg

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.