LÄMNA BÖRDORNA HOS JESUS. Börja LEVA. GÅ FRAMÅT- Inte bakåt!

 

208foto Maria

 

Många miljoner människor, och fler, saknar Jesus och hans kärlek, men de vet inte om att det är den de saknar. Lyssna till texten för den berättar vad människor önskar och ber om, men kan inte alltid finna orden för det de behöver. De kan bli FRIA och glada och FRÄLSTA! Bli frälsta från elände och tunga tankar och tunga besvär som hopar sig på deras ryggar och som är så tunga att BÄRA.

LÄMNA BÖRDORNA! LÄMNA DEM TILL JESUS, HAN tar hand om dig och dem. Förr förstod jag inte hur man lämnade bördorna till honom- och det är klart att jag INTE förstod, för jag bar dem ju SJÄLV i alla fall FAST jag trodde jag lämnade dem!

MEN så är det då man är ny i tron och inte vet särskilt mycket om vad TRO är. På denna hemsida om TRO vill jag visa dig hur du går framåt och INTE BAKÅT.

GÅ MED JESUS!

I Dina ögon Jesus

 

Halleluja! JESUS lever!!

NamnlösMaria

2 thoughts on “LÄMNA BÖRDORNA HOS JESUS. Börja LEVA. GÅ FRAMÅT- Inte bakåt!

  1. Tack Lennart. Jag tror att man måste komma underfund på djupet, med vad Jesus har LOVAT oss och tro på det. Hans ord säger- Lämna alla bördor till mig, jag ska bära dem.
    Man måste lämna annars orkar man inte, och när man lämnar dem då kommer under och mirakel, så har skett med de bördor jag haft och jag väntar på bönesvar varje dag.Han är god och underbar
    Gud välsigne dig.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.