Från september 25-september 27, lanserade FN en “ny universell agenda” för mänskligheten.Så gott som varje nation på hela planeten undertecknade villigt upp för de 17 mål som ingår i denna plan, men denna fantastiska vändning har fått mycket få internationella rubriker. NWO är här!/ Jesus kommer snart.

n-w-o6

N W O.    Det betyder:  EN NY VÄRLDSORDNING

VARNING och: VAR VAKEN NU DÅ!!   I dessa länkar nedan ligger samma artikel två gånger, och som jag tycker ni kan sprida till vänner och andra, på era hemsidor. Den berättar om hur det kommer att bli nu framöver. Nu har den stora globala agendan satt i gång, den som gäller EN VÄRLDSREGERING, EN VÄRLDSRELIGION; EN VÄRLDSVALUTA. De stora herrarna har nu undertecknat vissa handlingar som handlar om världens slut. Om detta kan du läsa i Joh Uppenbarelsebok, och nu är vi där, vi är där och man kan läsa om vad Gud sagt.

Det som sker i världen nu har alltihop sin mening- det vill säga: en plan. Och Gud använder människors planering för att det sedan ska bli en ny himmel och en ny jord.  Och detta har gått väldigt fort egentligen. Den elaka påven har gjort sitt tillsammans med världens herrar för att smida de grymma planerna som vi får bli varse nu. Det är inte jag som hittat på detta eller hur! Det är redan bestämt.

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/moving-toward-a-one-world-government-a-one-world-economy-and-a-one-world-religion

http://endtimeinfo.com/2015/10/moving-toward-a-one-world-government-a-one-world-economy-and-a-one-world-religion

SVENSKA::   Läs på knagglig googlesvenska:  

Den globala eliten har aldrig varit närmare sitt mål om en enad värld än nu. Tack vare en rad samverkande fördrag och internationella avtal, är styrningen av den här planeten alltmer globaliserad och centraliserad, men de flesta människor verkar inte skrämda av detta alls. Under de senaste 30 dagarna har vi sett några av de största stegen mot en världsregering, en världsekonomi och en världsreligion som vi någonsin har sett, men dessa händelser har väckt mycket lite offentlig diskussion eller debatt. Så snälla dela den här artikeln med så många människor som möjligt. Vi måste vakna upp folk om detta innan det är för sent.  /Maria:  Det är redan för sent för det är redan bestämt och står om i bibeln!

Från september 25-september 27, lanserade FN en “ny universell agenda” för mänskligheten. De är inte mina ord, de kommer faktiskt direkt ur kärndokumentet för denna nya agenda. Påven reste till New York för att ge den adress som sparkade igång denna konferens, vilket ger hans stora stöd till den nya planen. Så gott som varje nation på hela planeten undertecknade villigt upp för de 17 mål som ingår i denna plan, men denna fantastiska vändning har fått mycket få internationella rubriker.

Förenta Nationerna lovar att om vi alla arbetar tillsammans så vi kan vända vår planet till något slags “utopi”, men sanningen är att allt detta prat om “enhet” döljer en mycket lömsk agenda. Följande kommer från en text av Paul McGuire, författaren till en banbrytande ny bok med titeln “The Babylon Code” …

FN har inte frågat om lov, men utfärdar ett kommando som hela planeten kommer att begå till 17 mål för hållbar utveckling och 169 mål för hållbar utveckling som syftar till att radikalt förändra vår värld till 2030. FN 2030- planen som främjas av påven kommer att avancera Agenda 21 på steroider . Genom en kontrollerad media masspopulationer kommer att få höra att detta handlar om att rädda miljön och “slut på fattigdomen.” Men det är inte den verkliga dagordningen för Agenda 21. Den sanna dagordningen för Agenda 21 är att upprätta en global regering, det globala ekonomiska systemet, och en global religion. När FN: s generalsekreterare Ban Ki-moon talade om “en dröm om en värld i fred och värdighet för alla” detta är inte annorlunda än när kommunisterna lovade folket en “arbetar paradis.”

För den allmänna befolkningen, “2030 Agenda” har skyltas om till “de globala målen”.  Den 26 september, några av de största namnen i musikvärlden (inklusive Beyonce) främjade dessa nya “globala mål” i “Global Citizen Festival” som hölls i Central Park. Och du kan titta på en YouTube-video där några av de mest kända namnen på hela planeten uppmanar oss alla att komma bakom dessa nya “globala mål” just här.

Inget av detta är av en slump. Vi håller på att utbildas för att tänka på oss själva som “världsmedborgare” som hör till en “global gemenskap“. Årtionden sedan, skulle de flesta amerikaner har varit upprörda över något sånt här. Men nu har de flesta människor tycks bara att acceptera dessa förändringar passivt. Mycket kraftfulla hemliga sällskap och internationella organisationer har gått oss i denna riktning under en mycket lång tid, och de flesta amerikaner har helt enkelt ingen aning om vad som händer. Här är mer från Paul McGuire …

LÄS HELA ARTIKELN OVAN!

JESUS kommer snart.

 

NamnlösMaria

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.