2020, snart slutet på året. Vad lärde man?

Bilden kan innehålla: text där det står ”2020 THE YEAR HUMANS BECAME SCARED OF BREATHING FRESH AIR AND AFRAID OF OTHER HUMANS.”

Denna bilden visar hur människorna har fått bli rädda och lurade av staten/Eliten och ALLA styrande i ALLA länder. NU vet vi hur det blev med de svåra saker man fått uppleva och se och bli förskräckta över.

Människor har som vanligt blivit dödade i demonstrationer, i andra upplopp, skjutna och nedstuckna, plågade och pinade.

Dessutom blev det en s k pandemi, som nu i månader har stötts och blötts och varit första-sides-stoff i många månader. Vi som skriver om det har fått många rätt i det vi sagt och många har vaknat och börjat förstå hur man bedragit människor som litat på de styrande. Vår egen s k regering är en stor bluff och borde anmälas till högsta instans för olika hemska saker!

Det är helt galet och förskräckligt att hela Sverige går på knäna nu och ekonomierna och folks liv går sönder! Det är helt galet att människor backar då man möts i afförer eller på promenad o dyl. RÄDSLA! Det är satan själv som ståpr för detta förnedrande liv man får leva! Människor lider och blir sjuka i kropp och i sinnet av dessa vansinnigheter som pågår! AGENDA 2030 är i full gång!

Ta gärna del av denna hemsidas övriga texter som vill berätta om Jesus och tro, otro och världen m m.

Det som sker nu är ett skifte som går in i slutskedet snart (FULLT NWO-övertagande). och mycket mer kommer att bli förstört. Se till att du frågar Gud om hur du /Ni ska göra för att rädda det som räddas kan/ses över och levas i/ innan Jesus komner åter! DÅ är vi HEMMA!

Job 25:2Herraväldet och fruktan tillhör Gud, han som skapar frid i sin höga himmel.
Matt 4:17Från den tiden började Jesus predika och säga: “Omvänd er! Himmelriket är nära.”
Matt 5:3“Saliga är de som är fattiga i anden, för dem tillhör himmelriket.
1 Pet 1:8Honom älskar ni utan att ha sett honom, och fast ni ännu inte ser honom tror ni på honom och jublar i obeskrivlig, himmelsk glädje
Upp 18:20Gläd dig över den, du himmel och ni heliga och ni apostlar och profeter, för Gud har dömt den och gett er upprättelse.”
Upp 19:14De himmelska härarna följde honom på vita hästar, och de var klädda i vitt rent linne.
Upp 20:11Och jag såg en stor vit tron och honom som satt på den. För hans ansikte flydde jord och himmel, och det fanns ingen plats för dem.
Upp 21:1Och jag såg en ny himmel och en ny jord. Den första himlen och den första jorden var borta, och havet fanns inte mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.