Zika virus i Brasilien /Artikel

 

https://jonrappoport.wordpress.com/  LÄS MER HÄR OM Zika

Den senaste tidens utbrott av Zika virus i Brasilien nu knuten till genetiskt modifierade myggor har utvecklats av det brittiska bioteknikbolaget Oxitec, som finansieras av Bill och Melinda Gates Foundation.

Oxitec har släppt de genetiskt modifierade Aedes myggorna i naturen i Brasilien sedan 2011 för att slåss mot denguefebern. Företaget producerar upp två miljoner genetiskt modifierade myggor i veckan i sin fabrik i Campinas, Brasilien.

Aedes Aegypti-myggan är världens mest dominerande mygga. De enda länderna i Amerika som inte har myggan är Chile och Canada. Zika-viruset har upptäckts i 18 av 26 delstater av Brasilien.

Över 4000 barn har nu fötts i Brasilien med krympta hjärna sedan November 1, 2015. Brasilien får normalt ca 150 fall av denna typ av missbildningar varje år, vilket innebär onormala födslar av den typ som har ökat med 13 000 procent. (Rapporter från NBC News säger att dessa antal har överdrivits och är i själva verket mycket lägre).

Medan den brasilianska regeringen skyller på Zika viruset för den enorma ökningen av onormala fosterskador, som fortfarande är oklart. endast eett fåtal barn med missbildningar och som dog, hade viruset i hjärnan eller i moderns moderkaka. Detta innebär att ett stort antal av de barn som dog inte hade Zika viruset i hjärnan. Det är svårt att skylla på Zika, då den funnits redan före 1948 och har aldrig varit känd för att förorsaka fosterskador och/eller dödsfall. I själva verket får bara en av fem människor Zika i en ”mild” form med influensaliknande symptom eller utan några som helst symptom alls i 4 av 5 fall. Så varför är de snabba med att beskylla ett allmänt välvilligt Zika för virus?

Tdap-ryan-Gössling-meme

I slutet av 2014 meddelade den brasilianska hälsoministern om att ett nytt vaccin skulle vara obligatoriskt för alla
gravida kvinnor med början från 2015. Eftersom det är obligatoriskt, har mödrar med missbildade barn fått detta vaccin.  Aktualiteten i Tdap vaccinet och den plötsliga ökningen av missbildningar är mer än bara en liten tillfällighet. Konsekvenserna av detta oprövade vaccin sopas under mattan. Vilket leder oss än en gång till Bill Gates, kungen av rashygien och vacciner.

 

År 2015 fick Vanderbilt Vaccine Research Program, ett bidrag på $ 307 000 från Bill & Melinda Gates Foundation för att studera immunförsvaren av gravida kvinnor som tar emot Tdap (reducerad dos acellulär kikhostevaccin i kombination med stelkramp och difteri toxoider i vaccinet. Man kan inte hitta något resultat.

Under 2011, utfärdade Center for Diseases Control (CDS) en rekommendation om att gravida kvinnor
skulle ta Tdap vaccinet i tjugonde graviditetsveckan. Tdap har kombinerat stelkramp-, difteri- och kikhosta-vaccin till ett enda vaccin. Man har aldrig bevisat att Tdap är säkert för användring under graviditet. I själva verket är Tdap klassificerat av FDA som en klass C drog vilket indikerar på att det inte är ett säkert val under graviditeten.

TdapFakta: Läkemedelsföretag har inte testa säkerheten och effektiviteten av att ge influensa- eller Tdap vaccin till gravida kvinnor innan vaccinerna licensierats i USA och det finns nästan inga uppgifter om inflammatoriska eller andra biologiska svar på dessa vacciner som kan påverka graviditet och födelseutfall.

Ingredienser: Det finns ingredienser i influensa och kikhosta Tdapvacciner som inte har utvärderats fullständigt för eventuella genotoxiska eller andra negativa effekter på det mänskliga fostrets utveckling i livmodern som kan inverka på negativ hälsa efter födseln, inklusive aluminium adjuvanter, som innehåller kvicksilver (Thimerosal) konserveringsmedel och många fler bioaktiva och potentiellt giftiga medel.

Är det inte konstigt att varit så bråttom att ge missbildningen skulden för epiedemin? Faktum är att Brasilien utsatt sina gravida kvinnor för ett sådant obligatoriskt oprövat vaccin är folkmord, och nu vet de det. De köpte kool-stöd utan att göra en försiktighetsforskning. Eller kanske de har fått tillräckligt med pengar för att titta åt andra hållet. Följdaktligen driver USA nu på för att utveckla ett vaccin för Zika-viruset. Har vi inte befunnit oss på samma väg innan med traditionella mediers ebola skrämsel som förutser brådskan att kapitalisera ett lukrativt vaccin för alla dem som fruktar för sina liv (så som om det redan väntar i kulisserna)?
För att göra saken värre, säger Brasilien att de kommer att mobilisera 220 000 soldater för att bekämpa Zika-viruset. Soldaterna har fått order om att gå från dörr till dörr för att spruta insektsmedel i bostadsområdena för att döda myggorna. Giftig insektssprutning runt gravida kvinnor och barn? Är man helt galen? För att förvärra ett vansinne ännu mer… Regeringen säger att de kommer att distribuera myggmedel till 400.000 gravida kvinnor. Tjänstemän i El Salvador, Colombia och Brasilien har också föreslagit  för kvinnor att de inte ska bli gravid innan krisen har passerat.
Nu finns det en klar seger för Bill Gates befolkningskontoll. Bara att skrämma folk till att undvika sex och att bli gravida. I själva verket föreslog man nyligen att Zika-viruset ”kan vara” en sexuellt överförbar sjukdom, bara för att det har konstaterats i en mans sperma att han hade Zika-viruest. De kan ju försöka plantera frön med dödlig rädsla igen, men to inte på ett dugg på dem.
Trycket bygger på Världshälsoorganistationens (WHO) förklaring av Zika som inger en internationell oro. enligt det internationella hälsoreglementet, kan generaldirektör Margaret Chan inrätta en kriskommitté som får grönt ljus för globala vaccinationskampanjer med experimentella vacciner.
Det finns mer om denna historia… Nu har forskare i Brasilien som studerar genetiska sekvenser av myggor

Bill-Gates-vaccinpåstått att de ger Zika-viurs och andra sjukdomar för att se om förändringar har inträffat i de muterade myggorna. Myggorna Bill Gates släppte var sannolikt en långsiktig dröm om hans tvångspreventivmedel och tvångsvaccinationer, som han har arbetat med sedan 2003. Det påtvingade vaccinationsscenariot är myggen genetiskt programmerade för att producera ”vaccin” permanent varje gång de släpps ut i miljön, för att de slapp släppa nya myggor ut igen. Deras effekt skulle helt enkelt bli en del av naturen. Det skulle innebära att vi alla måste bli stuckna av en mygga som skapats av Bill Gates. Gud bevare oss från det!

 

Laboratoriet som säljer Zika-viruset grundades 1947 av The Rockefeller

SOME INTERESTING LINKS:

Fundation…http://www.atcc.org/Products/All/VR-84.aspx?slp=1&geo_country=us#history

Suggestions this virus could be used to change harsh anti-abortion laws in Brazil…http://thinkprogress.org/health/2016/01/30/3744448/zika-abortion/

Scientific Opinion against release of GM mosquitoes…http://www.econexus.info/publication/release-gm-mosquito-aedes-aegypti-ox513a

Subscribe free to the Trinfinity & Beyond Blog.

Dr. Kathy Forti is a clinical psychologist, inventor of the Trinfinity8 technology, and author of the book, Fractals of God
Källa_ http://www.trinfinity8.com/zika-virus-mosquitos/

Artikel från http://www.bakom-kulisserna.biz/news/zika-virus-vad-de-inte-berattar/

name-graphics-maria-545505

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.