Wallenbergs ‘corona-kupp’, m m. /Donald Trump som räddare…och segrare, (säger han). Rashygien (Eugenik)… VAD ÄR LIV?

https://www.svd.se/a/b5V20g/wallenbergs-kupp-spelet-bakom-unika-coronalabbet?fbclid=IwAR3vmtN_4_tyOhBIzxiRpabq4V7uymhksIf4PnJ5YqX7qwjzjuLAf3uWxYo

Det har pågått mycket länge….. lurendrejeri på högsta nivå. Emot folket och folken. Inte för folket, men emot: folket lider. Men! VEM BRYR SIG??

Donald Trump sade idag på radio P1 (lögn-kanalen) att HAN och bara HAN kan få slut på ‘kriget’ ‘i Ukraina! HAN lovade att HAN kommer att vinna valet nästa gång. HAN kommer tillbaka för att HAN är folkets och folkens RÄDDARE, KRIGARE, OMTÄNKSAMMA LEDARE. Hmm, STORA ORD HÄR…

Jamen… -Men.. titta du och läs i länken så ser du ett o annat. Skärskåda också D TRUMP på rätt vis så ser du ett och annat. ————————-

SEDAN KAN DU SE DENNA BILDEN OCH LÄSA OM VAD SOM SKER !

Bild: Erik Johansson /FB

Gen-teknik, DNA,… FOLKMORDEN FORTSÄTTER, det finns ingen överbefolkning men det finns GALNINGAR!!

Ps 119:159Se hur jag älskar dina befallningar! Herre, ge mig liv efter din nåd.
Ps 127:3Se, barn är en Herrens gåva, livsfrukt är en lön.

LÄS OM FAMILJEKLANERNA SOM STYR SVERIGE. -GUD HAR INTE STOR TALAN I SVERIGE!!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/mQ3l3g/familjeklanerna-som-styr-sverige?fbclid=IwAR2ERD9bTKAZFKjfc8w-yMC0Y3qVHqAoaVkEf8_OhGBFlpw5Z9IWJ23CMtE

Ps 138:7När jag går genom nöd håller du mig vid liv, du sträcker ut din hand mot mina fienders vrede, din högra hand frälser mig.
Ps 139:13Du har skapat mina njurar, du vävde mig i moderlivet.
Ps 94:22Men Herren har blivit min borg, min Gud är min tillflykts klippa.

JA. JESUS KOMMER ÅTER! Tack HERRE.

/Maria

4 thoughts on “Wallenbergs ‘corona-kupp’, m m. /Donald Trump som räddare…och segrare, (säger han). Rashygien (Eugenik)… VAD ÄR LIV?

  1. Hej Tommy, det är märkligt med drömmar. Nu för tiden kan man verkligen undra hur det står till med mänskligheten, att dra in Sverige i NATO och beställa krig? Ja så är det tyvärr och vi kan nog inte komma undan då det står i Guds ord om detta som skall komma. Men det är lika bra för någon ordning kommer det inte att bli och Guds ord är sant. Allt om den nya världsordningen och mer… det är ju sant även om människor inte vill förstå detta kommande.
    Guds ord ljuger inte.
    Drömmar? Ja jag drömmer mycket och har fått lite sådana saker om livet på jorden o vad som kan ske. Ja jag tror att du fått en aning om vad som kommer. I alla tider har man ju varnat för ‘ryssen’ men det är nog fler folk inblandade framöver. Det kommer bli hemskt.Antagligen kommer det en stoor bomb över oss alla till slut. Läser man Joh Upp bok så kommer det att smälla rejält. G v d ta vara på tiden. /Maria

  2. Jaa det är inte omöjligt då liken framöver kommer att dominera i Sverige, rysansvärt. Otroligt. /Maria

  3. Ja, har väl jobbat långt under Wallenberg Atlas Copco, en gång i tiden. Ja, det förvånar mig inte, om Donald Trump kan dyka upp som Fredsmäklare i Ukraina, jag tyckte om Bernie Sanders Politiska syn annars, det är i alla fall, hemsk tanke Kriget. Vem skall mäkla freden där? Det är ju hemskt om det eskalerar. Nå, man får konstiga drömmar ibland, men beskriver dem, ändå hur knäppa dem en låter. Jag drömde om Ryssland, att fler Länder ville ansluta sig till Ryssland, fråga mig varför, det var bara en dröm. men jag drömde om Sverige, den drömmen var så, att jag såg, Svenska små bilar i trafiken, då kom stora USA bilar och tvingade ut dessa små svenskar ur vägen, så bara USA Bilar var ute. sedan om USA tagit oss, som i Politiska skeenden av att ha en liknande Politik, och samarbete, var det närmaste jag tänkte på, när jag fick dröm. Senare kom en dröm till om Sverige, såg jag att Sverige försökte kämpa med ett försvar, man drog fram militär fordon, upp ur en vatten sjö, för att hinna få upp pansar fordon till ytan, men då kom ryssen innan det ens hann upp medan dom försöke bygga forsvaret. Jag drömde och att Muslimska grupperingar här i Sverige ville icke ha USA här, och själv är den tvådelad på något sätt. USA kommer dra sig självmant bort ur Sverige också, liksom Muslimerna som inte ville ha dem här, om det hade med Politiken att göra? eller vapen vet jag icke. sedan drömde jag om att muslimska grupper skall gå emot varandra Så kommer en dröm, om Putin, den låter totalt märklig, helt bakvänd kan den tyckas när det finns så mycket spillt blod i kriget. Men jag drömde om Vladimir Putin, han satt ensam i en bli, och denna dag var lika lång som natten, han klev av bilen och kände djup vördnad inför Gud, jag såg honom bara så i drömmen, som han hade tacksam vördnad inför Gud. Senare drömde jag om muslimska grupper som går mot varandra här i Sverige. // Drömmar är svårt, innan Fredrik Reinfeldt vann valet såg jag det i dröm, och det vart så, liksom Centerpartiet som skulle gå mer åt vänster, och gjorde det, men de kanske går åt vänster fortfarande. Hillary Clintons ansikte så jag henne helt omskakad i dröm, då förstod jag att hur än Media ville ha henne kommer hon förlora valet och det blev så.// Vi vet inte var vilka andar som visar Drömmar ibland som sker, de drömmar jag drömt, jag har också drömmen att Polisen installerad spionprogram i mina enheter, tror förstås det är helt sant. liksom en Amerikansk hackningar i mina datorer också./// Drömmarna kan ju visa fel, eller att de var aktuella då, när de tänkt så, i realtid. men så var dem. Lustigaste drömmer var att fler länder skulle ansluta sig till Ryssen, och det ser vi väl inga som helst spår av idag. Bara Utkast från mina gamla åtta- tio, åriga drömmar. När jag ändå håller på med Drömmar, så hade jag en dröm om en Kyrka, De hade homovigslar, de hade artist dyrkan, och lätt klädda förföriska kvinnor, då sa en röst i själva drömmen. ser du, titta detta är bara ytlig kuliss, Jag finns icke där. Må jag säga jag är verken Putin kramare, men så var drömmen om Putin, jag hade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.