Vittnesbörd. BEKYMMER? HERREN LÖSER DEM

 

BEKYMMER

 Bönesvar

Att ha SVÅRA BEKYMMER och inte förstå dem eller kunna lösa dem, ja jag känner igen det!  I TRE VECKOR HAR VI NU TRAGGLAT MED ETT  PROBLEM  som varit mycket stort och som kunde varit totalt ödeläggande, OM INTE GUD VARIT MED!   I BÖN och i TACKSÄGELSE har vi idag fått ett otroligt bönesvar! Han har hjälpt oss att själva kunna göra vad vi kunnat och sedan GJORDE GUD DET AVGÖRANDE och underbara.. Och jag är ordentligt både utmattad och förvånad och GLAD och framförallt TACKSAM!! Satan fick ge sig igen!Ge sig av!!

*

Filipperbrevet 4:6-7  Gören eder intet bekymmer, utan låten i allting edra önskningar bliva kunniga inför Gud, genom åkallan och bön, med tacksägelse.

7

Så skall Guds frid, som övergår allt förstånd, bevara edra hjärtan och edra tankar, i Kristus Jesus.

 

Tacksam name-graphics-maria-545505

 

 

 

6 thoughts on “Vittnesbörd. BEKYMMER? HERREN LÖSER DEM

  1. Jag tycker inte personligen att det är svårt at förstå denna bakvända världen, men jag vet många som inte förstår vad som sker, därför videos som förklarar.De underjordiska ‘kyrkorna'(KRISTI församl) är mycket förföljda och det kommer att komma här också.

  2. Ja det är svårt ibland att veta vad som är vad.

    Men dom som sjunger här efter 5min i den här videon från Kina tror jag gör det i ande och sanning. I alla fall nga av dem.

    Underground Churches in China…A Rare Video Cliphttps://www.youtube.com/watch?v=CcCHInA6UMg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.