Vilken väg går du? Går du med Jesus?

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Lasse Kronér var värd för sommarprogrammet i P1 idag, 25/6-  och jag hörde början på det och det var lustigt att han växte upp bara ett stenkast ifrån där jag är uppvuxen i Göteborg. Han gjorde även en flytt då han var liten till samma stadsdel som jag flyttade till. Världen är liten, ja. Att få modernt på den tiden, det var grejer det. När man fick badkar/badrum och frys och kyl och elspis….. Även den bortgångne Lasse Brandeby var en granne till mig…Det var då .. så olika våra liv blev.

 

Tiden går och jag fick möjligheten att lära känna världens frälsare som heter Jesus, och det är det bästa jag fått i mitt liv. Inget kan mäta sig med den upplevelsen. Allt i världen vill man kanske ha, berömmelse och glamour, pengar och flärden som följer med.. Jag kunde gått en annan väg än den med Jesus, men han fångade upp mig och jag fick lära känna honom på djupet! Att vara hans lärjunge är det finaste och bästa som hänt mig.

 

Guds förmåga att leda oss rätt i livet är oändligt mycket större än vår egen. Ibland känner vi fruktan inför Gud och hans oerhörda makt. Om han skulle använda sin styrka mot oss har vi ingen möjlighet att komma undan.
Han vill leda oss rätt, han korrigerar oss då vi går fel och det är bra! Han vill ge oss all den vishet vi behöver.

 

OM du är trött och plågad av bekymmer, känner dig liten och ensam och rädd, så gå till JESUS, han kommer att hjälpa dig! Redan i den stund då du ropar på honom med ett ärligt hjärta…….

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.